Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Παύονται οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας!

Ακούστε το άρθρο

Ο Αγγελος Γεωργακόπουλος θα εκτελεί προσωρινά χρέη προϊσταμένου στον ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος, καθώς το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την παύση των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος που κατηγορούνται για χρηματισμό και ήδη δρομολογούνται διαδικασίες απόλυσής τους.

Οπως αναφέρει το thebest.gr, την Πέμπη βρέθηκε στην Πάτρα Κλιμάκιο Εσωτερικών Υποθέσεων και η Οικονομική Επιθεωρήτρια του ΣΔΟΕ έπειτα από εντολή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία εις βάρος των τριών υπαλλήλων που συνελήφθησαν στη Λευκάδα και κατηγορούνται για χρηματισμό.

Η συνεδρίαση ήταν μαραθώνια και διήρκεσε μέχρι τις 7.30 το βράδυ, ενώ για πολλές ώρες εξετάστηκε ο Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ν.Μ. ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τον οποίο το κλιμάκιο «ανέκρινε» εξονυχιστικά.

Σε ό,τι αφορά το τέταρτο πρόσωπο που εμπλέκει στην υπόθεση ο 57χρονος επιχειρηματίας από τη Βόνιτσα που έκανε την καταγγελία, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο του ΣΔΟΕ που εδρεύει στον τέταρτο όροφο της Υπηρεσίας, του οποίου το επώνυμο αρχίζει από Γ., για τον οποίο ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όλη η επικαιρότητα