Ηλεία

ΠΔΕ: Eκπόνηση μελέτης για το τμήμα Λαντζόι-Χελιδόνι-Κρυονέρι-Λάλα

Ένα ουσιαστικό βήμα, για την οριστική άρση της επικινδυνότητας από τις διαρκείς κατολισθήσεις, στο τμήμα Λαντζόι-Χελιδόνι-Κρυονέρι-Λάλα,  στην είσοδο της  Τ.Κ. Κρυονερίου, έγινε με την ανάθεση  της εκπόνησης μελέτης για το επαρχιακό οδικό δίκτυο.  Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020,  ο Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης υπέγραψε τη  σχετική σύμβαση με τους εκπροσώπους των αναδόχων μελετητών.

Η μελέτη αυτή, ύψους  67.568,88 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΚΑΠ Π.Ε. Ηλείας, εντάσσεται στον συνολικό προγραμματισμό για την βελτίωση των οδικών υποδομών της Περιφέρειας με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών.

 «Κάθε μια παρέμβαση, για να υλοποιηθεί απαιτεί συγκεκριμένα βήματα. Βήματα που να οδηγούν στην επίλυση των προβλημάτων. Οι ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες μελέτες αποτελούν βασικό εργαλείο μας προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα εργαλείο που μας βοηθά στο να λύνουμε τα προβλήματα του τόπου μας με έργα», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή ο κ. Μαυρομμάτης.

Όλη η επικαιρότητα