Ηλεία

ΠΕ Ηλείας: Αναστέλλονται οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών έως 27 Μαρτίου 2020

Την αναστολή των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών οδήγησης αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, δεδομένης της υφιστάμενης κατάστασης με την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊου και την έκτακτη ανάγκη για τη θωράκιση της υγείας των πολιτών και τη λήψη μέτρων πρόληψης και προφύλαξης, σε εθνικό επίπεδο.

Ειδικότερα, αναστέλλονται, έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, όλες οι εξετάσεις που αφορούν, στις θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών, στις εξετάσεις ΠΕΙ, ΠΕΕ, ADR, ειδικής κάρτας ΕΔΧ-ΤΑΞΙ και κάθε άλλου είδους εξέταση, που πραγματοποιούνται στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε Ηλείας.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της Υπουργικής Απόφασης περί επιβολής του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου.

Για τους παραπάνω λόγους, οι Σχολές Οδηγών Επιμόρφωσης που δραστηριοποιούνται στην Ηλεία, οφείλουν, στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας, να διακόψουν τη διενέργεια θεωρητικών μαθημάτων για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Όλη η επικαιρότητα