Πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Share

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου θα πέσει η αυλαία του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας με παράσταση Καραγκιόζη στην οικία Τατάνη, ενώ ματαιώνονται δύο εκδηλώσεις που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το Φεστιβάλ, δεν θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση ‘Μάνα θα πάνω στο Χόλιγουντ’ που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου. Η παράσταση ματαιώθηκε από την παραγωγή της, λόγω τερματισμού της περιοδείας.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλλας, με την Συμφωνική Ορχήστρα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Έτσι, η τελευταία παράσταση θα είναι το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 9:15 το βράδυ στην οικία Τατάνη. Πρόκειται για παράσταση Καραγκιόζη του Κώστα Μακρή με τίτλο: «Παντρολογήματα στην Ήλιδα’. Μία παράσταση με ζωντανή και παραδοσιακή μουσική, η οποία θα σηματοδοτήσει και την λήξη της Έκθεσης Καραγκιόζη που φιλοξενείται τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο ισόγειο της οικίας Τατάνη και περιλαμβάνει σπουδαίο υλικό για τον Καραγκιόζη, από το αρχείο του Αντώναρου, με φιγούρες , μάσκες αφίσες και πολλά προσωπικά του αντικείμενα.

Σε ότι αφορά την παράσταση Καραγκιόζη, η γενική είσοδος είναι στα 8 ευρώ, το μειωμένο είναι στα 6 ευρώ και στην προπώληση το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ.