Πέφτουν κεφάλια στο Star για το spoiler της Σκορδά: Ψάχνουν τον πληροφοριοδότη που “κατέστρεψε” το MasterChef

Το spoiler των spoiler έδωσε χθες η Φαίη Σκορδά για το MasterChef, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τον μεγάλο νικητή.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Σταυρής είναι το απόλυτο φαβορί, φαίνεται πως ο Σταύρος θα είναι ο μεγάλος νικητής σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στο Πρωινό.

Ωστόσο, σήμερα η Σκορδά εμφανίστηκε κάπως μετανιωμένη, καθώς όπως είπε στο Star επικρατεί αναστάτωση και αναζητούν τον πληροφοριοδότη που μετέφερε την εντελώς απόρρητη πληροφορία.

Η… απολογία της Σκορδά

Είπε η Φαίη Σκορδά: “Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ και για τον Μπέλλο και τον Σταύρο τον Βαρθαλίτη, γίνεται χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως ήταν οκ για να το πω”.

Προφανώς η Σκορδά εννοεί ότι το άτομο που της το είπε δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι καθώς μάλλον είναι ένα από τα στελέχη, ή τους κριτές ενδεχομένως, που δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

MASTERCHEF

via