ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πελοπίου – Αστέρας Αμαλιάδας 2-3: Στον πόντο από τη δεύτερη θέση!

Ακούστε το άρθρο

Έστω και δύσκολο ο Αστέρας Αμαλιάδα έκαμψε με 3-2 την αντίσταση του Πέλοπα χθες στο Πελόπιο και εκμεταλλευόμενος την ήττα της Δόξας στη Γαστούνη, μείωσε την διαφορά από την δεύτερη θέση στον ένα βαθμό. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Καραγιάννη ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης και πάλι με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 40’ ο Ζαφείρης έβαλε ξανά τους νεοφώτιστους στο ματς, με το 1-2 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Έλιοτ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος σημείωσε το 1-3 ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 75’ μείωσε εκ νέου σε 2-3 ο Στροφύλλας.

Οι γηπεδούχοι – που για ένα ακόμα ματς αγωνίστηκαν με υπηρεσιακό γκολκίπερ τον Μπακόπουλο – ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίρμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 90’.

ΠΕΛΟΠΙΟ: Μπακόπουλος, Μπίρμπας, Ηλιόπουλος(60’ Σταϊκόπουλος), Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Ψιλογιαννόπουλος(63’ Χριστόπουλος), Ζαφείρης, Τζάρο, Αγγελόπουλος, Στροφύλλας, Ηλ. Κακόγιαννος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Φερνάντεζ, Σιούλας(55’ Γαλάνης), Ντίαζ, Ονουάτσι(70’ Ζαφειρόπουλος), Καραγιάννης, Μαρκόπουλος(75’ Βασιλακόπουλος), Ελιότ, Μουρούτης(70’ Ι. Ντάβαρης)

Όλη η επικαιρότητα