ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πελοπίου – Πέλοπας Πύργου 1-3: Μαθηματικά… ελπίζει!

Ο Πέλοπας Πύργου πέρασε και από το Πελόπιο επικρατώντας με 3-1 του συνονόματού του και μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας.
Ακούστε το άρθρο

Ο Πέλοπας Πύργου πέρασε και από το Πελόπιο επικρατώντας με 3-1 του συνονόματού του και μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας της Α1 κατηγορίας, έστω και μαθηματικά ελπίζει για την είσοδο στα πλέι οφ αφού μετά την ήττα του Ξενοφώντα από τον Αλφειό, βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω από την δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Επιταλίου στους 22 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με το δυνατό σουτ του Καραχάλιου μέσα από την περιοχή στο 20’ όμως ο Μικελόπουλος απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με το υποδειγματικό τελείωμα του Γεωργίου μετά από ασίστ του Κανελλόπουλου για το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το Πελόπιο μπήκε πιο ορεξάτο και ισοφάρισε σε 1-1 στο 60’ με το δυνατό σουτ του Αδάμη από το ύψος της περιοχής.

Στο 76’ οι Πυργιώτες πήραν ξανά το προβάδισμα με ατομική ενέργεια και όμορφο πλασέ του Γεωργίου έξω από την περιοχή και σφράγισαν την νίκη στο 88’ με δυνατό διαγώνιο σουτ του Μπουλούτα γράφοντας το 1-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, σκορ με το Πελόπιο πλέον υποβιβάζεται αυτόματα αφού έχασε την διαφορά των 4 βαθμών που οδηγεί σε πλέι άουτ παραμονής και την τελευταία αγωνιστική, θέλει νίκη επί της Κρέστενας και ήττα της Θύελλας από τον Αλφειό.

ΠΕΛΟΠΙΟ: Γρηγορόπουλος, Μπριτζίκης (46’ Τζιμάνης) , Βαμβακάς (46’ Σταμόπουλος), Καραχάλιος Η., Καρβουνιάρης, Κουτσογιαννόπουλος (46’ Τζάρο), Χριστόπουλος, Αδάμης, Χριστόπουλος Γ., Σακέλλης, Καραχάλιος Γ.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Καλαθάς, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (72’ Μπουλούτας), Γεωργίου (86’ Παπαδάτος), Χαραλαμπόπουλος (76’ Π. Πλατής), Τσιχλιάς (72’ Βαρδάρης), Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος

Όλη η επικαιρότητα