ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Αλφειός Επιταλίου 0-2: Πιο εύκολα απ’ ότι περίμενε!

Ακούστε το άρθρο

Ο Αλφειός με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε λάθη, απουσίες (Δαβουρλής, Κανελλόπουλος, Γεωργίου) και κούραση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα Κυπέλλου του Πέλοπα Πύργου και πέρασε με 2-0 από το Ενωσιακό χάρη στα δύο τέρματα του Καλαντζή, παραμένοντας σε τροχιά πλέι – οφ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ όταν μετά από βαθιά μπαλιά, ο Πότκα γύρισε τη μπάλα «άτσαλα» στον Μικελόπουλο, αυτή πήρε φορά προς τα δίχτυα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει με υπερένταση, ωστόσο η μπάλα στον Καλαντζή που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 17’ ο Μικελόπουλος απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Αβραμόπουλου και στο 25’ ο Καλαντζής «ξαναχτύπησε» όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας από μπαλιά του Τριανταφύλλη και ανεννόχλητος από κοντά έγραψε το 0-2. Από εκεί και έπειτα, το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την μία και μοναδική καλή στιγμή να ανήκει και πάλι στο Επιτάλιο, όταν στο 70’ ο Τριανταφύλλης μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μικελόπουλος.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Βαρζελιώτης, Πότκα (55΄ Π. Πλατής), Δημητρόπουλος (55΄Δ. Πλατής), Βασιλόπουλος, Παπαδάτος (63΄ Μπαχούρος), Αστερόπουλος, Μακρής (66΄ Β. Πλατής), Μπουλούτας.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Δρογγίτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Αγριδιώτης, Μάζης (80΄ Παπανδρέου), Τζουβάνι, Τριανταφύλλης (75΄ Ζορμπάς), Αβραμόπουλος, Καλαντζής (70΄ λ.τρ. Καλομοίρης).

Όλη η επικαιρότητα