ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Πέλοπας Πελοπίου 2-0: Παίρνει τα παιχνίδια που «πρέπει»

Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσα στο 2020 για τον Πέλοπα Πύργου ο οποίος το περασμένο Σάββατο στο Ενωσιακό επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 2-0 επί του Πελοπίου παίρνοντας νέα βαθμολογική ανάσα και απομακρύνθηκε κι άλλο από την διακεκαυμένη ζώνη των πλέι άουτ. Οι μελανόλευκοι μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Π. Πλατή, στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Δαβουρλής έγραψε με κεφαλιά το 1-0. Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση όμως μετά το λάθος του Παναγόπουλου, ο Χριστόπουλος τετ α τετ με τον Μικελόπουλο αστόχησε και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθάρισαν τη νίκη στο 65’ με το δυνατό σουτ του Αστερόπουλου μέσα από την περιοχή. Το Πελόπιο ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαφείρη με απευθείας κόκκινη για διαπληκτισμό ενώ μετά τη λήξη του ματς «κοκκινίστηκε» και ο Ηλ. Κακόγιαννός για έντονες διαμαρτυρίες.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Βαρζελιώτης, Καλαθάς (46΄Δ. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Π. Πλατής, Αστερόπουλος (70΄Πότκα), Μπαχούρος, Δημητρόπουλος (60΄Μπουλούτας), Ε. Πλατής (86΄Νικολόπουλος).

ΠΕΛΟΠΙΟ: Αθανασόπουλος, Σταϊκόπουλος, Π. Κακόγιαννος, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Τζάρο, Μήλιος, Αγγελόπουλος (57΄Ζαφείρης), Ηλ. Κακόγιαννος, Χριστόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα