ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Προοδευτική Μανωλάδας 0-0: (Χ)ωρίς μεγάλες φάσεις

Ακούστε το άρθρο

Πέλοπας Πύργου και Προοδευτική Μανωλάδας διατήρησαν για τρίτο σερί ματς ανέπαφη την εστία τους, ωστόσο μπροστά δεν φάνηκαν απειλητική με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού στο Ενωσιακό αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να υπάρξει κάτι συναρπαστικό και στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι στην μοναδική ουσιαστικά καλή στιγμή τους στο ματς, είδαν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κανελλόπουλου στο 75 ’ να περνά άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν δυο φορές στην κόντρα, με Νικολετάκη στο 80’ και Λιακόπουλο στο 85’ όμως και στις δυο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Μικελόπουλου.

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Πότκα (λ.τ. 73΄Πλατής), Βαρζελιώτης, Παναγόπουλος, Δαβουρλής (58’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Γεωργίου (27΄λ.τ. Παπαδάτος), Μακρής, Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος, Μπαχούρος (89΄Βασιλόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης (Αναστ. Βαλογιάννης), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Ορλώφ, Σωτηρόπουλος (53΄Λιακόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Νικολετάκης.

Όλη η επικαιρότητα