ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Αλφειός Επιταλίου 0-0: Όλα μηδέν σε ματς που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση ελέω τεστ…

Χωρίς  νικητή έληξε το ματς...
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς  νικητή έληξε το ματς στο Πελόπιο, με τους αξιόμαχους γηπεδούχους, παρότι αγωνίστηκαν με ενδεκάδα ανάγκης, λόγω του ότι  8 παίκτες τους,  δεν είχαν είχαν ραπιντ – τεστ , ενώ αντίθετα είχαν σελφ – τεστ.

Κάτι για το οποίο διαμαρτύρονται στο Πελόπιο ότι δεν είχαν ενημερωθεί εγγράφως, παίζοντας έως τώρα με σελφ – τεστ ! Έτσι το ματς ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, με τον Αλφειό βέβαια να έχει τη «φλύαρη» υπεροχή, σπαταλώντας δυο ακόμα πολύτιμους  βαθμούς στην προσπάθειά του να μπει στα πλει – οφ ανόδου!  Με τους γηπεδούχους να έχουν δυο καλά σουτ για γκολ στο 35΄και 80΄με τον Τάσο Σακέλλη!  Ο  Αλφειός  να απειλεί στο 5’   με τον Καλομοίρη, στο 17΄με φάουλ του Τσαντίλη που κατέβασε από το «Γ» Ο Κούβελας, στο 40΄με κόρνερ του ιδίου που έδιωξαν οι αμυντικοί επί της γραμμής τέρματος, στο 82΄με διαγώνιο σουτ του Τσαντίλη που έφυγε σύριζα άουτ, και στο 92΄, όταν ο Παργινός με  ανάποδο ψαλίδι σε σέντρα του Τσαντίλη, αστόχησε από πολύ κοντά.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΕΛΟΠΙΟΥ: Κούβελας, Τσιμάνης Π., Γρηγορόπουλος, Σταμόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Μήλιος(70΄Βαμβακάς), Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Σακέλλης, Δάνισκας.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Βυθούλκας, Τσιτσιρόπουλος, Καρανάσης, Τσαντίλης, Μανέτας, Λαμπρόπουλος(55 ΄Λιακόπουλος), Τζουβάνι, Αβραμόπουλος, Παργινός, Καλομοίρης(75΄Νικητόπουλος), Αγριδιώτης.

Όλη η επικαιρότητα