ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Κεραυνός Βρίνας 1-1: «Έσωσε» το βαθμό στις καθυστερήσεις ο Δημόπουλος!

Ο Πέλοπας  προηγήθηκε στο 49΄με πέναλτι του Κανελλόπουλου. Στη συνέχεια όμως ο Κεραυνός πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για να φτάσει στην ισοφάριση.

Για μια ακόμα αγωνιστική ο Πέλοπας Πύργου έμεινε χωρίς νίκη, καθώς την ώρα που άπαντες είχαν πιστέψει σε αυτή, ο  εορτάζων σήμερα Νίκος Δημόπουλος του Κεραυνού Βρίνας, τους χάλασε τα σχέδια, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1!

Ο Πέλοπας  προηγήθηκε στο 49΄με πέναλτι του Κανελλόπουλου. Στη συνέχεια όμως ο Κεραυνός πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ν.  Δημόπουλος εκτέλεσε το φάουλ συρτά και με δύναμη, το τείχος ξεγελάστηκε και η μπάλα πέρασε από κάτω, για να καταλήξει στη γωνία της εστίας του Πετρόπουλου, για το τελικό 1 – 1.

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης (81΄Α. Μπουλούτας), Χαραλαμπόπουλος (85΄Καλαθάς), Πλατής, Παπαδάτος (81΄Κορομηλάς), Αστερόπουλος (93΄Βαρδάρης), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Δούφας, Βουρλούμης, Δημόπουλος, Αγκόλι, Τσιλιβήτας, Κουής, Δρακόπουλος (96΄Νιάρχος), Τσιχλής (75΄Γουργούλης), Κιάμος, Μουπφούκι (80΄Αλέρτας).

Όλη η επικαιρότητα