ΕΠΣ Ηλείας

Πέλοπας Πύργου – Ολυμπιάδα Γουμέρου 1-2: «Άλωσε» το Ενωσιακό και στρογγυλοκάθισε την 3η θέση!

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του φορμαρισμένου Πέλοπα Πύργου και μάλιστα μέσα στο Ενωσιακό πανηγύρισε χθες το απόγευμα η Ολυμπιάδα Γουμέρου!
Ακούστε το άρθρο

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του φορμαρισμένου Πέλοπα Πύργου και μάλιστα μέσα στο Ενωσιακό πανηγύρισε χθες το απόγευμα η Ολυμπιάδα Γουμέρου που «καθάρισε» μια και καλή με την υπόθεση της παραμονής και πλέον βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το δυνατό σουτ του Μπάρκα στο 15’ από το ύψος της περιοχής για το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Πέλοπας ισοφάρισε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου από πλάγια και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η επανάληψη ξεκίνησε όπως και η αρχή του ματς αφού η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή μπήκε με διάθεση να πιέσει για την ανατροπή όμως η Ολυμπιάδα εκμεταλλευόμενη ξανά μια αδράνεια στα μετόπισθεν των γηπεδούχων πήρε ξανά το προβάδισμα στο 55’, με το εύστοχο κοντινό πλασέ του Κωνσταντόπουλου.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της Πυργιώτικης ομάδας που βγήκε κατά κύματα μπροστά για την ισοφάριση όμως στις δυο σπουδαιότερες στιγμές της στο 75’ και το 80’ Σπανός και Τσιχλιάς δεν μπόρεσαν από πολύ ευνοϊκή θέση να σκοράρουν με το 1-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις

ΠΕΛΟΠΑΣ: Μικελόπουλος, Γ. Χριστακόπουλος, Καραμεσίνης (67’ Β. Πλατής), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Δ. Πλατής (85’ Γρ. Χριστακόπουλος), Δημητρόπουλος (57’ Σπανός), Γεωργίου (57’ Τσιχλιάς), Αστερόπουλος (85’ Βαρδάρης), Κανελλόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπουμπουνάς, Στ. Μπίρμπας, Κολοβάδης, Γ. Μπίρμπας, Σ. Μπίρμπας,  Φωτακόπουλος, Δ. Μπίρμπας (65’ Μπατουδάκης), Καλαντζής, Μπάρκας, Διαμαντάκος (87΄’ Ροδόπουλος), Κωνσταντόπουλος

Όλη η επικαιρότητα