Ηλεία

Πελόπιο: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του μικρού Άγγελου…

Ακούστε το άρθρο

Ανθρώπινα ράκη οι γονείς του – Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει…

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο Πελόπιο, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συγχωριανοί, συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον 6χρονο Άγγελο Κωνσταντόπουλο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Όλη η Ηλεία θρηνεί τον άδικο χαμό του μικρού Άγγελου με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πελοπίου όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να συμπαρασταθεί στον πόνο της οικογένειας του άτυχου αγοριού.

Οι γονείς του Λένα και Γιώργος, ανθρώπινα ράκη, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη, έχασαν το σπλάχνο τους. Μοιάζει σα ψέμα. Κανείς δεν μπορεί, κανείς δε θέλει να πιστέψει.

Σε κατάσταση σοκ φίλοι, συμμαθητές και συγχωριανοί του Άγγελου. Κλάμα και οδύνη, ψάχνουν να βρουν το «γιατί;».

Το χρονικό

Ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός έπασχε από εγκεφαλίτιδα. Όλες αυτές τις ημέρες, πάλεψε γενναία αλλά δυστυχώς, τα ξημερώματα της Τετάρτης, «έφυγε» για το πιο μακρινό του ταξίδι.

Τα social media, «πλημμύρισαν» από δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και πένθους. Μια ολόκληρη κοινωνία πενθεί το χαμό ενός νέου παιδιού –μόλις έξι ετών, που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει τη ζωή. Έκανε όνειρα γι αυτή και μαζί με τους φίλους του, τις προηγούμενες μέρες έκανε ποδήλατο στην πλατεία του χωριού του και έπαιζε ανέμελος. Περίμενε με χαρά να πάει στο σχολείο σαν όλα τα παιδάκια καθώς θα ήταν «πρωτάκι»… εκεί που θα έβρισκε και τους συμμαθητές του που είχαν δώσει ραντεβού. Μάλιστα θα ξεκινούσε πάλι και προπονήσεις καράτε που ήταν το αγαπημένο του άθλημα. Δυστυχώς όμως, η μοίρα, είχε άλλα σχέδια.

­Κανείς δεν θα ξεχάσει το χαμόγελό του… Θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη και στις καρδιές των ανθρώπων του…  Αντίο, Άγγελε.

Η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα