Ηλεία

Πελόπιο: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Νικολόπουλου

Ένας σπάνιος άνθρωπος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας!

=Στο πένθος βυθίστηκε το Πελόπιο και η ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και του Πύργου στο άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Νικολόπουλου ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 65 χρόνων.

Άνθρωπος σπάνιος, με αρχές και ιδανικά, δεν έχασε το χαμόγελο από τα χείλη του ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές! Ενεργός πολίτης, με διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν έκλεισε ποτέ την πόρτα σε όποιον του ζήτησε την βοήθεια του, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν απόρροια του ανευρύσματος εγκεφάλου που υπέστη το 1996.

Περηφάνια του, ήταν η οικογένειά του, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του, o Γιάννης που έχει φυσικοθεραπευτήριο στον Πύργο και ο Γρηγόρης και τα αδέλφια του Παναγιώτης και Κανέλλα που δεν έλειψαν στιγμή από το πλευρό του, δίνοντας μαζί του και κερδίζοντας όλες τις μάχες που κατά καιρούς έδωσε για την ζωή, εκτός από την σημερινή…

Ο Γιώργος Νικολόπουλος διατέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής της Ιονικής Τράπεζας Πύργου ενώ μεγάλη του αγάπη που τον συντρόφευσε μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής και την οποία μεταλαμπάδευσε στους δύο γιούς του, ήταν ο Ολυμπιακός!

Πρόλαβε να δει και να καμαρώσει τα εγγόνια του, τα οποία μαζί με τους δικούς του ανθρώπους, τους συγγενείς και τους φίλους του θα τον συνοδεύσουν αύριο στις 6 μ.μ. στην τελευταία του κατοικία, στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στο Πελόπιο.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Όλη η επικαιρότητα