Αθλητισμός Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πελοπόννησος: “Συγχαρητήρια” περιφερειάρχη Π. Τατούλη στον Αστέρα Τρίπολης

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αστέρα Τρίπολης, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την νέα Ευρωπαϊκή έξοδο της ομάδας στο EUROPA LEAGUE.

Ο κ. Τατούλης αναφέρει στην επιστολή του ότι:

«Θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα Τρίπολης για τη νέα του Ευρωπαϊκή έξοδο στο EUROPA LEAGUE, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα σελίδας ιστορίας, δόξας και περηφάνιας για την Τρίπολη, την Αρκαδία και την Πελοπόννησο!

Με τον σωστό προγραμματισμό που έχουν θέσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας οι κ.κ. Γιάννης Καυμενάκης, Δημήτρης Μπάκος, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος και το σύνολο της διοίκησης, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και τα στελέχη του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ απέδειξαν ότι δίκαια συμπεριλαμβάνονται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας έχοντας ξεπεράσει τα στενά γεωγραφικά όρια της χώρας μας.

Ο Αστέρας θα εκπροσωπήσει για πέμπτη φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και εύχομαι το φετινό του ταξίδι να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται, με τον κορυφαίο «πρεσβευτή» του αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για την πορεία του!»

Όλη η επικαιρότητα