Αθλητισμός

Πέλοψ Πύργου – ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Χρυσό στους εφήβους ο Καρακατσάνης, χάλκινο ο Παπανδρινόπουλος!

Με τεραστία επιτυχία έκλεισε η αυλαία της Παρασκευής, των αγώνων του Πανελλήνιου κυπέλλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2021 για τον αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ.

Με τεραστία επιτυχία έκλεισε η αυλαία της Παρασκευής, των αγώνων του Πανελλήνιου κυπέλλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ 2021 για τον αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον αθλητή Καρακατσάνη Παναγιώτη να κατακτά την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων των -68Kg Ε/Ζ.

Αξιόλογη προσπάθεια έκανε και η αθλήτρια του συλλόγου Τσίγκλα Ειρήνη από το Πελόπιο που με δύο αγώνες κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση της κατηγορίας της. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής τους Γκοτσίνας Αντώνιος.

Το Σάββατο, ήρθε μια ακόμα επιτυχία να προστεθεί με τον Παπανδρινόπουλο Δημήτριο να κατακτά την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην κατηγορία -78Kg Ε/Ζ…

Αξιόλογη προσπάθεια και παρουσία είχε και η αθλήτρια του συλλόγου Παπανδρινοπούλου Αμαλία που παρέμεινε στην 5η Θέση της κατηγορίας της.

Τέλος ο αθλητής του συλλόγου Γαλάνης Ανδρέας δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω γραφειοκρατικού λάθους του προπονητή του Συλλόγου για το οποίο σύσσωμο το Δ.Σ αλλά και προσωπικά ο προπονητής του ζητά δημόσια συγνώμη.

Όλη η επικαιρότητα