Lifestyle

Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

13596_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο τότε ίσως συμφωνήσεις με αυτά που πρόκειται να διαβάσεις ή και να διαφωνήσεις, άλλωστε το κάθε βιβλίο αφήνει στον καθένα μας διαφορετική αίσθηση κι αυτό είναι το μαγικό του πράγματος. Αν πάλι δεν το έχεις διαβάσει ή αν σκοπεύεις να το διαβάσεις τότε σε παροτρύνω να μη διαβάσεις αυτό το post, αν έχεις περιέργεια κάτσε μη νομίζεις πως σε διώχνω αλλά μην πεις ότι δε σε προειδοποίησα!

Ήταν η πρώτη φορά που πήρα να διαβάσω ένα βιβλίο χωρίς να ξέρω το τέλος του! Είμαι από αυτά τα εκνευριστικά άτομα που τους αρέσει να ξέρουν το τέλος και να το μοιράζονται κιόλας! Ο λόγος γίνεται για το απόλυτο best seller των ημερών, το βιβλίο που έγινε μόδα «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» ή όπως είναι το πρωτότυπο «Fifty Shades Of Grey» της E.L. James.

Μέσες άκρες ήξερα από περιγραφές φίλων ότι μιλάει για σεξ, πολύ σεξ, όμως το μυαλό μου δεν πήγαινε σε καμία περίπτωση σε αυτό που διάβασα και που ξεδιπλωνόταν πρόταση με πρόταση μπροστά στα μάτια μου. Αν και μεγάλο βιβλίο (700+ σελίδες!) δε σας παίρνει πάνω από 2 μέρες να το τελειώσετε καθώς είναι εθιστικό.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο story ανάμεσα σε ένα νεαρό άνδρα και μία νεαρότερη του γυναίκα. Εκείνη full ερωτευμένη μαζί του, εκείνος δε μπορώ να σας απαντήσω με βεβαιότητα. Είχε την προσωπικότητα ενός τύπου με χιλιάδες παιδικά, εφηβικά τραύματα που δε μπορούσε να δώσει περισσότερα σε καμία γυναίκα πέρα από τη σαρκική ικανοποίηση. Και μη φανταστείτε σεξ με νορμάλ προϋποθέσεις! Σε αυτό ακριβώς το σημείο έγκειται η ιδιαιτερότητα αυτού του βιβλίου. Ήταν το στοιχείο που το έκανε να ξεχωρίσει.

Ένας άνδρας, ο οποίος έψαχνε υποτακτικές και ήθελε να είναι ο αφέντης τους. Επιθυμούσε να κάνει σαδομαζοχιστικά παιχνίδια μαζί τους και καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της αρρώστιας και σίγουρα ξεπερνούν κάθε τι υπερβολικό. Παρόλα αυτά, όσο κι αν δε μπορείτε να συνδυάσετε αυτό του το στοιχείο με τα όσα προηγήθηκαν γι? αυτόν είναι τρυφερός. Ένας άνδρας λοιπόν με αρρωστημένες σεξουαλικές επιθυμίες αλλά ταυτόχρονα ρομαντικός.

Το τέλος του βιβλίου είναι εντελώς αναπάντεχο! Δεν περιμένετε ότι θα συμβεί με τίποτα! Μια φωνούλα μέσα μου θέλει να σας το φωνάξει αλλά από την άλλη θέλω να σας αφήσω να το απολαύσετε και να ελπίζετε μέχρι την τελευταία λέξη, όπως έπαθα κι εγώ. Παρόλα αυτά να ξέρετε πως πρόκειται για τριλογία και έπεται συνέχεια. Είναι το μόνο φωτεινό στοιχείο καθώς η ιστορία συνεχίζεται…

Πηγή: neolaia.gr

Όλη η επικαιρότητα