Lifestyle

Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι

13597_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γενικά δεν είμαι καλή στις περιλήψεις και αυτή τη φορά θέλω τόσο πολύ και τόσο έντονα να σας αφηγηθώ το βιβλίο από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία αλλά αυτό υποθέτω θα κόστιζε στις πωλήσεις του και έτσι θα καταβάλω υπερπροσπάθεια να αρκεστώ στα απολύτως απαραίτητα και να σας δημιουργήσω την επιθυμία να το διαβάσετε!

Αν το πρώτο βιβλίο «50 Αποχρώσεις του Γκρι» σας άρεσε και το βρήκατε ενδιαφέρον από κάθε άποψη τότε το δεύτερο, «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» πραγματικά θα σας καθηλώσει! Είναι η απόλυτη εναλλαγή των συναισθημάτων. Χαρά, θλίψη, οίκτος, φόβος, άγχος, αγωνία, ξανά χαρά, αβεβαιότητα. Αυτά είναι κάποια από τα συναισθήματα που ξεδιπλώνονται στις 731 σελίδες του βιβλίου.

Θα μπορούσα να κάτσω και να σας λέω άπειρες λεξούλες συνώνυμες καθώς το εν λόγω βιβλίο είναι όλα αυτά μαζί. Προσωπικά το βρήκα πολύ πιο ωραίο από το πρώτο όσον αφορά στην πλοκή, στην εξέλιξη των γεγονότων, υπήρξε πολύ πιο ευχάριστη η ανάγνωσή του και πραγματικά κάποιες στιγμές έπιασα τον εαυτό μου να κρατάω την ανάσα μου. Πως γίνεται ένα βιβλίο να σου δημιουργεί τόσο έντονα συναισθήματα;

Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Να θυμάστε πως μετά από το συγκεκριμένο βιβλίο υπάρχει και τρίτο, το οποίο θα κλείσει τον κύκλο της ιστορίας του γοητευτικού Γκρέυ και της Αναστάζια Στιλ! Α, και κάτι τελευταίο? «Η απάντηση στο φροϋδικό ερώτημα για το τι θέλουν οι γυναίκες είναι μία: τον Κρίστιαν Γκρέυ!»


Πηγή: neolaia.gr

Όλη η επικαιρότητα