Μπάσκετ

Πέντε χρόνια γεμάτα μπάσκετ, θέαμα και ψυχαγωγία – Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 3on3 street ball της Αγίας Βαρβάρας

Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμα χρονιά – την 5η συνεχόμενη – έπεσε την περασμένη Κυριακή η αυλαία για ένα ακόμα εξαιρετικά επιτυχημένο Τουρνουά 3on3 street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας Πύργου με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και τα γήπεδα να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο κάθε ηλικίας που πήγε για να υποστηρίξει τις προσπάθειές τους.

Την τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων έλαβε χώρα η τελική φάση και στις έξι κατηγορίες που είχαν δημιουργηθεί (έως Δ’ Δημοτικού, Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσιο, Λύκειο, Αντρών και Βετεράνων).

Δυνατές μονομαχίες μέσα στο γήπεδο.
  1. 3 & ο Κούκοτς – Santabarbarians 15-10.
    2. Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης – Gunners 15-9.
    3. Novi Sad’ – Γελάστε Ελεύθερα 15-8.
    4. Ερωδιός’ – Santa Dominicana 15-14.

Στη συνέχεια, οι 3 & ο Κούκοτς αναδείχτηκαν νικητές απέναντι στην ομάδα Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο νήμα (15-14). Στον δεύτερο ημιτελικό οι Novi Sad ανέτρεψαν το εις βάρος τους 11-8 από τον Ερωδιό και τρέχοντας ένα σερί 7-1 πέρασαν κι αυτοί στον τελικό (τελικό σκορ 15-12). Εκεί οι καταξιωμέν οι Novi Sad επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν από την αρχή του Τουρνουά και με 15-10 επί των δυναμικών 3 & ο Κούκοτς σήκωσαν το κύπελλο στην κατηγορία των ανδρών. Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης και Ερωδιός μοιράστηκαν την τρίτη θέση.

Πολύς ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες.

Επίσης, διεξήχθησαν και οι ημιτελικοί της κατηγορίας των Βετεράνων, όπου είχαμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με συνεχείς ανατροπές και οι νικητές αναδείχτηκαν στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες του DUOMO BITES AND SPIRITS επικράτησαν με 15-14 της ομάδας L’ OPERA CAFÉ, ενώ οι Αίλουροι νίκησαν 15-13 το NOSTRO CAFÉ.

Νικητές στην κατηγορία των βετεράνων αναδείχτηκαν οι Αίλουροι

Στον τελικό της κατηγορίας που ακολούθησε, οι Αίλουροι αποδείχθηκαν πιο …. ευκίνητοι από την έμπειρη ομάδα DUOMO BITES AND SPIRITS και με 15-10 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Τα χάλκινα μετάλλια μοιράστηκαν οι ομάδες L’ OPERA CAFÉ και NOSTRO CAFÉ.

Όλη η επικαιρότητα