Life

Πέντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά ενόψει καλοκαιριού

Ακούστε το άρθρο

Έχετε απομακρυνθεί; Ίσα ίσα, που αν μετράτε και χρόνια μαζί είναι λογικό να έχετε βαλτώσει. Αρχικά, μην αγχώνεσαι. Όλες οι σχέσεις περνάνε και ξεπερνάνε τις φάσεις τους αρκεί να υπάρχει αμοιβαία θέληση και για να διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα, είναι σίγουρο ότι από την πλευρά σου υπάρχει.

Μια μικρή απόδραση

Αν δεν έχετε την ευχέρεια του χρόνου ή απλά δεν υπάρχει διαθέσιμο budget για ολοκληρωμένες διακοπές, προσπάθησε να ξεκλέψεις έστω και ένα Σαββατοκύριακο για να το περάσετε μακριά από την βάση σας. Δε χρειάζεται να είναι νησί, ούτε κανένας τρομερός προορισμός – αρκεί που θα μείνετε για λίγο οι δυο σας και θα αλλάξετε παραστάσεις. Εγγυημένα αποτελέσματα.

Ένα δωράκι

Ούτε σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να ξοδέψεις αλόγιστα ποσά. Μπορεί να είναι καινούρια ακουστικά επειδή χάλασαν τα δικά του ή μπορεί απλά να του πάρεις ένα καινούριο μπλουζάκι, ό,τι μπορείς εν ολίγοις για να του υπενθυμίσεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου με μια μικρή κίνηση.

Ένα μήνυμα

Είναι τόσο απλό, κι όμως όταν περνάει ο καιρός και η καθημερινότητα σε παρασύρει, αμελείς να στείλεις εκείνο το γλυκό μήνυμα που κάποτε ήταν αδιανόητο να μην στείλεις. Γράψε μια όμορφη καλημέρα και καληνύχτισέ τον με ένα μήνυμα που θα του θυμίσει τον λόγο που είστε τόσο καιρό μαζί. Έλα!

Ξανασκέψου το

Ναι, για αυτόν τον λόγο που είστε μαζί τόσο καιρό μιλάω. Τι σε κέρδισε, τι σε τράβηξε και τι σε κράτησε δίπλα του; Μήπως μέσα στο άγχος της καθημερινότητάς σου και στο φόρτο που έχετε και οι δύο, έχετε ξεχάσει τι σας ενώνει; Πάρε τον χρόνο σου, σκέψου, και μοιράσου μαζί του την σκέψη σου. Θα βοηθήσει.

Κεφάλαιο σεξ

Ναι, αν έχετε καιρό να επιδοθείτε στο εν λόγω σπορ, η απομάκρυνσή σας μάλλον δεν είναι τυχαία. Όπως και να έχει, βρες λίγο χρόνο, φτιάξε μια ωραία ατμόσφαιρα και υπενθύμισέ του τα.. περασμένα μεγαλεία. Μέσα από αυτή την υπενθύμιση και εσύ θα τα θυμηθείς και η φλόγα θα αναζωπυρωθεί.

Πηγή: queen

Όλη η επικαιρότητα