Βιβλίο

«Πέντε Θρύλοι»: Πολύτιμες θεραπευτικές ιστορίες

Το βιβλίο "Πέντε Θρύλοι" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο “Πέντε Θρύλοι”, αποτελεί συλλογικό έργο των μελών του ιδρύματος Anasazi και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος.

Βασίζεται στην αρχαία ινδιάνικη σοφία και μας προσφέρει ένα πολύτιμο ταξίδι συμφιλίωσης τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους γύρω μας. Μέσα από πολύτιμες, θεραπευτικές και αλληγορικές ιστορίες μας διδάσκει τους Πέντε Θρύλους της Ειρήνης, ένα ζήτημα τόσο απαραίτητο και επίκαιρο για τις ζωές όλων μας.
Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα πνευματικής αναζήτησης με σπάνιο και ιδιαίτερο περιεχόμενο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

*Θα το βρείτε εδώ

Πολύτιμες θεραπευτικές ιστορίες που θα σε βοηθήσουν να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Εμπνευσμένο από τη βαθιά σοφία της ινδιάνικης παράδοσης, το βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών, των οποίων οι αντιμαχόμενες καρδιές απειλούν να καταστρέψουν τις ίδιες τις ζωές τους, αλλά και την κοινότητά τους.

Παγιδευμένα σε ένα φαράγγι, τα δύο αδέρφια σώζονται από έναν μυστηριώδη ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος διαισθάνεται την ενδόμυχη ανάγκη τους για ειρήνη.

Προσφέρεται να τους οδηγήσει σπίτι τους, προσκαλώντας τους να ανοίξουν τις καρδιές τους για μια Νέα Αρχή. Αφού συμφωνούν, τους διδάσκει τους Πέντε Θρύλους της Ειρήνης. Και καθώς προχωρούν, μαθαίνουν ότι είμαστε όλοι μας ικανοί να φέρουμε την ειρήνη στις ζωές μας, καθώς και πώς αυτό επιτυγχάνεται.

Η αποκάλυψη αυτή δεν σώζει τελικά μόνο τα αδέρφια, αλλά και τους λαούς τους.

Μια ποιητική αφήγηση συμφιλίωσης που γλυκαίνει τις καρδιές μας και μας προσφέρει μια ελπιδοφόρα διέξοδο από τα «φαράγγια» των δικών μας πολέμων –εσωτερικών και εξωτερικών.

Ίδρυμα ΑΝΑΣΑΖΙ

Το Ίδρυμα ΑΝΑΣΑΖΙ είναι μια οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εδρεύει στη Μέσα της Αριζόνα. Για περισσότερα από 30 χρόνια προσφέρει στους νέους ανθρώπους την ευκαιρία, μέσα από μια πρωτόγονη εμπειρία ζωής και μια φιλοσοφία που υποστηρίζει τη θεραπεία μέσα από τα χέρια της φύσης, να ανοίξουν τις καρδιές τους, να βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης τους, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο βαδίζουν στον κόσμο.

Πολλές από τις μοναδικές και καθοριστικές διδασκαλίες του Ιδρύματος ΑΝΑΣΑΖΙ προέρχονται από τους δύο συνιδρυτές του: τον Εζίκιελ Κ. Σάντσεζ (Ινδιάνο της φυλής Τότονακ, στον οποίο έχει δοθεί το όνομα Καλός Βουβαλαετός) και τη σύζυγό του, Πολίν Μάρτιν Σάντσεζ (Ιθαγενή της φυλής Ναβάχο, στην οποία έχει δοθεί το όνομα Ευγενική Λευκή Περιστέρα). Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Anasazi.org

Όλη η επικαιρότητα