Σπίτι & Διακόσμηση

Πέντε τρόποι για να ανανεώσεις το γραφείο σου

Ακούστε το άρθρο

Φυσάει αέρας ανανέωσης στο σπίτι σου; Ειδικά για εσένα που δουλεύεις μέσα από τον προσωπικό σου χώρο,η διαμόρφωση ενός υπέροχου γραφείου φαντάζει πια η πιο τρελή επιθυμία που είχες ποτέ (ναι, εκεί καταντήσαμε φίλες μας!).

Αν θέλεις ν΄ανανεώσεις το γραφείο σου υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρεις. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά εργαλεία και υλικά. Τα περισσότερα ίσως τα έχεις ήδη στο ντουλάπι σου.

1) Άλλαξε την επιφάνεια του γραφείου σου

Αν η επιφάνεια του γραφείου σου είναι λερωμένη ή απλώς δεν σου αρέσει το χρώμα που έχει, μπορείς να το αλλάξεις. Χρησιμοποίησε ένα αυτοκόλλητο ρολό με τα χρώματα ή τα patterns της αρεσκείας σου και κόλλησέ το απ΄άκρη σ΄ άκρη στην επιφάνεια του τραπεζιού. Δεν φαντάζεσαι πώς θα μεταμορφωθεί στο λεπτό!

2) Βάψε με σπρέι τις μολυβοθήκες σου

Μ΄ένα σπρέι της αρεσκείας σου βάψε όλα τα κουτάκια, τις μολυβοθήκες και τα βαζάκια που έχεις επάνω στο γραφείο σου. Αυτό θα σου δώσει την εικόνα μια ομοιόμορφης διακόσμησης που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις Instagram photos που χαζεύεις καθημερινά στο διαδίκτυο.

3) Μεταμόρφωσε τα πόμολα και τα πόδια του γραφείου σου

Ναι, για ν’ αλλάξουν ριζικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρώματα για να μοιάζουν σαν καινούρια. Τα πόμολα από την συρταριέρα σου και τα πόδια του γραφείου σου είναι αναγκαία να αλλάξουν όψη τώρα κιόλας για να δεις τη διαφορά.

4) Φτιάξε ένα mouse pad από την αρχή

Η ιδέα θα σου φανεί καταπληκτική! Βρες στο internet το pattern της αρεσκείας σου, τύπωσέ το σε σιδερότυπο (υπάρχουν πολλά τέτοια χαρτιά στο εμπόριο που είναι και ιδιαίτερα φθηνά) και αποτύπωσέ το με το σιδερό σου σ΄ένα λευκό ύφασμα. Βρες ένα χαρτόνι και τύλιξέ το με το ύφασμα αυτό, κολλώντας τις άκρες του με θερμόκολλα. Το mouse pad σου θα είναι unique!

5) Φτιάξε υπέροχες βάσεις για φωτογραφίες

Θα χρειαστείς ένα διακοσμητικό αξεσουάρ (κάποιο παιδικό παιχνίδι, ένα ζωάκι ή ένα μικρό μπιμπελό), ένα σελιδοδείκτη και ένα ξύλινο ή χάρτινο στικ. Βάψτα όλα με το ίδιο σπρέι και έπειτα κάνε την συναρμολόγηση. Άνοιξε μια τρύπα στην κορυφή του αξεσουάρ σου ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει μέσα (με τη βοήθεια μιας θερμόκολλας) ένα μικρό κομμάτι από το στικ σου. Στη συνέχεια ένωσέ το στην άλλη άκρη του με τον σελιδοδείκτη. Το αποτέλεσμα θα σ΄ενθουσιάσει!

via

Όλη η επικαιρότητα