Ποδόσφαιρο

Πένθος στην Premier League: Πέθανε ο πρόεδρος της Γουέστ Χαμ

Premier League: Στο πένθος βυθίστηκε το αγγλικό ποδόσφαιρο, λόγω του θανάτου του προέδρου της Γουεστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ.
Ακούστε το άρθρο

Ο Γκολντ κατείχε το 25% των μετοχών του συλλόγου και μαζί με τον Ντέιβιντ Σάλιβαν ήταν οι πρόεδροί του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, έπειτα από επιπλοκές που είχε, λόγω ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε. «Η συμμετοχή του στη διοικητικά της Γουέστ Χαμ βοήθησε στη σταθερότητα και την προστασία του μέλλοντος του κλαμπ σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής αβεβαιότητας», αναφέρουν επίσης τα «σφυριά».

Ο προπονητής της Γουέστ ΧαμΝτέιβιντ Μόγιες δήλωσε για τον χαμό του Γκολντ, ότι: «Είμαι πολύ λυπημένος από αυτά τα νέα. Εκ μέρους όλων των παικτών και του προσωπικού στο προπονητικό κέντρο, θα ήθελα να στείλω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Ντέιβιντ Γκολντ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο κύριος Γκολντ ήταν συχνός επισκέπτης στο Rush Green και πάντα μια πηγή μεγάλης υποστήριξης και κουράγιου προς εμένα και τους παίκτες. Ήταν ξεκάθαρο πως είχε μια ειλικρινή αγάπη για το κλαμπ και ήταν πραγματικός οπαδός από καρδιάς. Ενδιαφερόταν για τους ανθρώπους που εργάζονταν στο παρασκήνιο και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. Θα λείψει σε όλους μας».

Όλη η επικαιρότητα