Lifestyle

Πένυ Σκάρου: Συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες από το ατύχημα που της κόστισε το πόδι της

peny.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καλεσμένη στο «Parole» της Αννίτας Πάνια στο Epsilon TV βρέθηκε η Πέννυ Σκάρου, το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, για να ευχαριστήσει την αδελφή της, η οποία στάθηκε δίπλα της μετά το ατύχημα που είχε και τον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και αποκάλυψε λεπτομέρειες του ατυχήματος που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή της.

«Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Που σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί να αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο… που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Εγώ έχασα τον έλεγχο και έπεσα σε μια κολόνα. Από τον πόνο προφανώς γιατί ήταν σα να σου κόβουν με μπαλτά. Το είχα αυτό τον πόνο και έκανα τρεις μήνες θεραπεία για να το ξεπεράσω… Το πιο σοκαριστικό ήταν πως ήμουν 45 λεπτά στο δρόμο, που κανονικά στα 5 λεπτά θα έπρεπε να είχα πεθάνει. Αλλά για καλή μου τύχη είχε λιώσει το γόνατο και κράταγε και επίσης λόγω του οργανισμού μου, έχω πολύ δυνατή κράση».

Καταλήγοντας, η ίδια επεσήμανε «Κανονικά, θα έπρεπε να είχα πεθάνει… Δεν ήταν μόνο το πόδι! Δεν ήμουν αναγνωρίσιμη, ούτε οι γονείς μου δεν με κατάλαβαν, ο πατέρας μου με κατάλαβε από το τατουάζ».

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα