Ελλάδα

Περιφέρεια: Αποδοκιμασίες και εντάσεις στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

perifereia.jpg
Ακούστε το άρθρο
Οι αποδοκιμασίες και η ένταση δεν έλειψαν ούτε στις φετινές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου με τα μέλη της κυβέρνησης να μπαίνουν στο στόχαστρο.

Στο Ηράκλειο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Σύμφωνα με το Cretalive, δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες του κόσμου τη στιγμή που γινόταν η κατάθεση στεφανιών, αλλά και όταν οι επίσημοι κατευθύνθηκαν στο σημείο που έχει στηθεί η εξέδρα.

Την παρέλαση παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Στην Πάτρα το κέντρο της πόλης είχε μετατραπεί από νωρίς σε «φρούριο» προκειμένου να μην σημειωθούν επεισόδια κατά την παρέλαση.

Σύμφωνα με το Patrastimes, με την ολοκλήρωση της παρέλασης μέλη αριστερών συσπειρώσεων, φοιτητές και αντιεξουσιαστές μπήκαν στην οδό Αγίου Ανδρέου και πραγματοποίησαν πορεία.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα όπως «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», ενώ οι επίσημοι αποχώρησαν από την εξέδρα.

Στην Κατερίνη, η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τριών μελών της Χρυσής Αυγής, αφότου αυτοί κατέθεσαν στεφάνι στο Ηρώο της πόλης.

Η Αστυνομία παραμέρισε το στεφάνι τους, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα