Αργός: Συγκλονίζει η 32χρονη που την κακοποιούσε ο σύζυγός της – «Απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μου»

Από το 2018 βίωνε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι η 32χρονη από τον 34χρονο σύζυγός της στο Αργος ο οποίος οδηγήθηκε την Τρίτη στη φυλακή αφού την χτύπησε με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Άργος: Οδηγός ξυλοκόπησε γυναίκες με γκλοπ στη μέση του δρόμου – «Έμπηξε το ρόπαλο στην κοιλιά μου»

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος, όπου άνδρας ξυλοκόπησε και έλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό …

Άργος: Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε και έλουσε την γυναίκα του με χλωρίνη

Το πρωί της Τρίτης (5/3/24) ο 34χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του, την οποία κατηγορείται ότι χτύπησε και «έλουσε» με χλωρίνη στο Άργος.

Δικαστήρια Ναυπλίου: Συγκλονίζει η 32χρονη που “έφτυσε αίμα” στα χέρια του άντρα της στο Άργος

Η 32χρονη γυναίκα μιλώντας στις κάμερες το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του 32χρονου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη γιορτή μανταρινιού στην Αργολίδα και του χάρισαν άλογο, την Σελήνη

«Σήμερα βρέθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια γιορτή μανταρινιού. Κόντρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, οι άνθρωποι εδώ συνεχίζουν να μοχθούν και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες» έγραψε στη σχετική ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αργολίδα: Πυροβολισμοί και τραυματισμοί δύο ατόμων σε καταυλισμό στη Νέα Κίο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο καταυλισμός των Ρομά στη Ν. Κίο, στην περιοχή Καρακάξα με έναν άνδρα να τραυματίζεται σοβαρά και μια γυναίκα ελαφρύτερα από τους δεκάδες πυροβολισμούς που ρίχτηκαν.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώτρια του Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής στο Ναύπλιο

Πρόκειται για Φεστιβάλ-masterclass το οποίο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή Πανεπιστημιακών καθηγητών-μουσικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσικών συνόλων από Μουσικά σχολεία της Πελοποννήσου και της Αττικής.

Σεισμός: Κλειστά σχολεία- Παπαδόπουλος: «δεν πρέπει να είμαστε απόλυτα ήσυχοι ότι ο κίνδυνος πέρασε»

«Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτα ήσυχοι ότι ο κίνδυνος πέρασε», ήταν το μήνυμα του σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου αναφορικά με τον σεισμό που σημειώθηκε στις 7:20 κοντά στο Λεωνίδιο, μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Λέκκας για τα 4,8 Ρίχτερ στον Αργολικό Κόλπο: Δύσκολο να πούμε εάν είναι ο κύριος σεισμός

Για μια περιοχή που δεν έχει έντονη σεισμικότητα κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ, Ευθύμης Λέκκας, σχολιάζοντας τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 7:20 το πρωί κοντά στο Λεωνίδιο.

Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο Ναυπλίου: «Προσπαθούσαμε να καλύψουμε ασθενείς και να προστατευτούμε»

«Προσπαθούσαμε να καλύψουμε ασθενείς και να προστατευτούμε» δήλωσε η αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου χτες το απόγευμα

Αργολίδα: Πρωτιά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητή και μέλος του Συλλόγου Τυφλών Αργολίδας

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και ο Συλλογος Τυφλών Ν. Αργολίδας < Η ΙΡΙΔΑ> είναι στην ευχάριστη θέση να …

Οπαδικό επεισόδιο στο Ναύπλιο μεταξύ ανηλίκων – Πέντε συλλήψεις

Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ναύπλιο από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί οπαδικής βίας.

Παρουσία της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στο Ναύπλιο

Παρουσία της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» Δημήτρη Πτωχού στο Ναύπλιο.

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από αρδευτικό κανάλι

Σήμερα (20/09), δύο αλλοδαποί ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας Ναυπλίου και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 …

Αργολίδα: Μεγάλες ποσότητες νερού στις παραλιακές περιοχές

Μεγάλες ποσότητες νερού έπεσαν και πέφτουν στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής Αργολίδας. Το ίδιο ισχύει για την παραλιακή Κορινθία, αλλά και την νότια Κυνουρία Αρκαδίας.

Γέμισε πανέμορφα φλαμίνγκο ο υδροβιότοπος στο Ναύπλιο

Ένα κοπάδι με δεκάδες πανέμορφα φλαμίνγκο έκαναν την εμφάνιση τους στον υγρότοπο της παραλίας μεταξύ του Ναυπλίου και της Νέας Κίου στην Αργολίδα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023. 

Όλη η επικαιρότητα