Μητσοτάκης: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μιας οικονομίας που αναπτύσσεται

Σύσκεψη με εκπροσώπους 18 επιχειρήσεων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Τρίπολη.

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Δίνουμε έμφαση στη διασπορά των επενδύσεων σε όλη τη χώρα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου την Τρίπολη, από όπου θα παρουσιάσει και  το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Πελοποννήσου.

Κώστας Τζιούμης: «Στον Δήμο Τρίπολης, δεν υπάρχει κανένα έργο που να έχει σταματήσει και προχωρούν όλα με ικανοποιητικό ρυθμό»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επικοινώνησε live με δημότες, μέσω facebook, την Κυριακή (27/11/2022), απαντώντας σε ζητήματα τα οποία τέθηκαν και αφορούν τον Δήμο Τρίπολης.

Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχ. Ολυμπία: Συνδυάζει το τρίπτυχο «Ασφάλεια – Τουρισμός – Πολιτισμός»

Έναν οδικό άξονα με ιδιαίτερη σημασία και για την ευρύτερη περιοχή μας διεκδικούν – πρωτίστως – οι Αρκάδες.  Πρόκειται για την εθνική οδό Βυτίνας – Αρχ. Ολυμπίας (ή Πύργου – Τριπόλεως) αφού τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης συναντήθηκαν με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πριν λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Δρόμος Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχ. Ολυμπία: Μελέτες μέχρι το 2023!

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης Ολοκλήρωσης της Εθνικής Οδού Τρίπολης …

Δήμος Τρίπολης: Οι βασικοί κανόνες λειτουργίας του συστήματος συλλογής των αποβλήτων

Με σκοπό την προστασία του Περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας ως ύψιστο κοινωνικό αγαθό, ο δήμος Τρίπολης μας ενημερώνει για τούς βασικούς κανόνες λειτουργίας του συστήματος συλλογής των αποβλήτων και να ζητήσουμε την ουσιαστική συνδρομή σας, στο έργο μας.

Η νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» στην Καρύταινα Αρκαδίας (βίντεο)

Το ιστορικό ορεινό χωριό της Καρύταινας απέχει 54 χλμ. από την Τρίπολη, 20 χλμ. από τη Μεγαλόπολη και 17 από τη Στεμνίτσα και βρίσκεται σε υψόμετρο 550 μέτρων.

Το «Τολέδο» της Ελλάδας συναντάται στην Ορεινή Αρκαδία

Πραγματικό στολίδι για την Ορεινή Αρκαδία, η Καρύταινα, έχει χαρακτηριστεί από τον Νίκο Καζαντζάκη «ως το Τολέδο της Ελλάδας». Με την ιδιαίτερη, μεσαιωνική αύρα που την χαρακτηρίζει, αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά χωριά του νομού.

Τρίπολη: Τα σπαρακτικά «αντίο» των γονιών του 15χρονου που σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση ποδηλάτων

«Ραγίζουν» καρδιές οι σπαρακτικές αναρτήσεις των γονέων του 15χρονου μαθητή που σκοτώθηκε με το ποδήλατο στην Αρκαδία, όταν συγκρούστηκε με άλλον ποδηλάτη.

Τραγωδία στην Αρκαδία: Ο αποχαιρετισμός της μάνας στο 15χρονο γιο της

Σε σοκ εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία στο χωριό Κανδύλα Αρκαδίας όπου ένα 15χρονο παιδί έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε με το ποδήλατό του.

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης είναι πάντα δίπλα στον πρωτογενή τομέα, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» Κύριο

Την καρδιά του αμπελώνα του Ζευγολατιού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τρίτη 20.9.2022, με αφορμή την ολοκλήρωση …

Ένα ασθενοφόρο και αυτό χαλασμένο στη Γορτυνία – Δημότης έδωσε 1.000 ευρώ για αγορά καινούριου

Μεγάλο είναι το πρόβλημα με την έλλειψη ασθενοφόρων. Στη Γορτυνία υπάρχει ένα ασθενοφόρο και αυτό χαλασμένο. Δημότης και συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Βεργέτης έδωσε 1.000 ευρώ για την αγορά καινούριου.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχων κ.κ. Σκαντζού και Λαμπρόπουλου στο γραφείο του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκαντζό, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη  Χρήστο Λαμπρόπουλο, κατόπιν αιτήματος του Δ/ντη ΕΚΑΒ κ. Κατσαρού, στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Τρίπολη.

Άμεση ενεργοποίηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με παρέμβαση του, στο νομοσχέδιο για τα Επιχειρηματικά Πάρκα

Εν όψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την οριστικοποίηση του νομοσχεδίου των Επιχειρηματικών Πάρκων, η ΚΕΕ σε επιστολή – υπόμνημα (με προτάσεις – σχόλια) που απέστειλε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρθηκε στην άμεση ενεργοποίηση και σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας να διαβιβάσει το σχετικό υπόμνημα του ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Αυτοψία των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ Μ. Σκαντζού και Χ. Λαμπρόπουλου στην Ε.Ο. Λεβιδίου – Κανδήλας – Αρχαίας Νεμέας

Αυτοψία έγινε την Δευτέρα (12/9/2022) από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο στο έργο «Βελτίωση, συντήρηση, αναβάθμιση ασφάλειας της Ε.Ο. Λεβιδίου – Κανδήλας – Αρχαίας Νεμέας», προϋπολογισμού 600.000€.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός στα έργα που εκτελούνται για την αποκατάσταση των ζημιών στην πυρόπληκτη Γορτυνία

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός επισκέφθηκε την Πέμπτη (8/9/2022), μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας καθώς και τους εργολάβους, τα έργα τα οποία εκτελούνται για την αποκατάσταση των ζημιών στην πυρόπληκτη Γορτυνία.

Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Peloponnese Food Stories” – «Η συνδιοργάνωση είναι τεράστιο θέμα, γιατί αυτή προάγει τις συλλογικότητες και τις κοινές πράξεις»

Την αξία των συνεργειών για την αποτελεσματική προβολή του πολιτιστικού αποθέματος και του τουριστικού προϊόντος της Αρκαδίας, πρόταξε ο Πρόεδρος …

Όλη η επικαιρότητα