Ξυλόκαστρο: “Άνοιξε η γη” στην παλαιά ΕΟ Κορίνθου – Πατρών

Καθίζηση υπέστη τμήμα του παραλιακού δρόμου στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στη Λυγιά Ξυλοκάστρου στο ρεύμα προς Πάτρα ενώ μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει η διάβρωση των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός θα κινηθεί νομικά κατά της δομής που φιλοξενούσε τον γιο του – Αναζητείται ο 15χρονος

«Εάν πάθει κάτι το παιδί μου, υπόλογοι θα είναι η δομή και η πολιτεία», λέει στο newsit.gr ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, που ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, καθώς το βράδυ της Κυριακής (10.03.2024) ο γιος του το «έσκασε» από τη δομή ψυχικής υγείας, όπου φιλοξενείται.

Ανατροπή νταλίκας στην Κορίνθου – Τριπόλεως στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας – Δείτε φωτογραφίες

Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/3) στο 110ο χλμ της Ε.Ο. Κορίνθου -Τριπόλεως. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv, η …

Τραγωδία στη Συκιά Ξυλοκάστρου: Nεκρός ένας άνδρας σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, όταν οδηγός δικύκλου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, επί της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών, στη Συκιά Ξυλοκάστρου.

Παλαιοχριστιανός: Βρήκε σπίτι για την οικογένειά του και η κόρη του έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

Εξελίξεις υπάρχουν στην οικογενειακή ζωή του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη ο οποίος σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ μίλησε για τις …

Ολυμπία Οδός: Ασφαλτόστρωση στον Κόμβο Θηβών

Στο πλαίσιο της συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και της υποδομής, θα εκτελεστούν ασφαλτικές εργασίες στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος και συγκεκριμένα από τη ΧΘ 22,850 έως τη ΧΘ 23,600.

Αποκλεισμός Τμήματος της Γέφυρας Αρχαίας Κορίνθου για εργασίες βαριάς συντήρησης

Στο πλαίσιο εργασιών βαριάς συντήρησης για την επισκευή αρμοκαλύπτρων επί της γέφυρας της Άνω Διάβασης στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου, είναι αναγκαίος ο αποκλεισμός όλου του πλάτους της γέφυρας με κατεύθυνση από Κόρινθο προς Αρχαία Κόρινθο, από σήμερα Τρίτη 27/02 έως τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης 29/02.  

Οικογένεια «παλαιοχριστιανών»: «Έχω φόβο, δεν κρύβομαι, ποτέ δεν παρανόμησα» λέει η μητέρα

Αποφασισμένη να προστατεύσει την οικογένειά της είναι η σύζυγος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», οι οποίοι μαζί με τα παιδιά τους ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Η σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έσπασε τη σιωπή της

Μία εβδομάδα αφότου αποκαλύφθηκε η ζωή της οικογένειας “παλαιοχριστιανών” σε λαγούμι, στην Ορεινή Κορινθία, και η παρέμβαση της αστυνομίας, η σύζυγος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έκανε δήλωση μέσω του δικηγόρου της, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Άφαντη η μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» – «Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα» λέει ο δικηγόρος της

«Θα εμφανιστεί σύντομα και θα μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία.

Κορινθία: «Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια – Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή» λέει ο παλαιοχριστιανός

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ”Το πρωινό”. Αρχικά μίλησε για την επιλογή του να ακολουθήσει την παλαιοχριστιανισμό λέγοντας. «Είμαι παλαιοημερολογίτης, οι παλαιοημερολογίτες είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι. Γνώρισα κάποιον κληρικό του παλαιού και έτσι έγινα και γω.»

Ορεινή Κορινθία: «Το παιδί μου είναι αιχμάλωτο» λέει ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο πατέρας της “παλαιοχριστιανικής” οικογένειας που ζει στην ορεινή Κορινθία, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Live News” και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για όσα έχουν δει το “φως” της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. 

Απολύεται ο παλαιοχριστιανός Μανώλης από τον Δήμο – Πρέπει να γυρίσει πίσω τα λεφτά

Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη ο οποίος πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024 στον Δήμο Ερέτριας.

Κορινθία: «Έχω τη βάση του δήμου στον υπολογιστή μου», λέει ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» – 24ωρη προθεσμία να δώσει DNA

«Εγώ κάνω τηλεργασία, έχω τη βάση δεδομένων του δήμου στον υπολογιστή μου, ας αποδείξουν ότι δεν δουλεύω», δήλωσε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από τα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, μιλώντας στο Live News την Τετάρτη (21.02.24) και αφότου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του. Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, έχει διαταχθεί ποινική έρευνα για την πρόσληψή του. 

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός – «Είμαι ανάπηρος, χάρη τους κάνω που δουλεύω»

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει υπό πρωτόγονες, άθλιες συνθήκες στα λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία και κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Κορινθία: Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση με την οικογένεια παλαιοχριστιανών

Απολογείται σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει σε σπηλιά και έχει σκάψει μέχρι και λαγούμι 30 μέτρων στην ορεινή Κορινθία, την ώρα που νέα στοιχεία για την υπόθεση γίνονται γνωστά.

Το θρίλερ συνεχίζεται με τα παιδιά της οικογένειας των «παλιοχριστιανών» στην Κορινθία – «Παραμένουν άφαντα»

Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την οποία βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζει σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα παιδιά, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Κορινθία: «Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας» λένε τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών

Ενώπιον του ανακριτή Κορίνθου οδηγήθηκε, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, ενώ ακόμη η Αστυνομία αναζητά τα ανήλικα παιδιά του. 

Ορεινή Κορινθία: «Τον ψάχναμε εδώ και ένα μήνα» λέει ο δήμαρχος Ερέτριας για τον 45χρονο

«Εμείς ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε πριν έναν μήνα γιατί έλειπε και δεν σήκωνε τα τηλέφωνα» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Ερέτριας, Νίκος Γουρνής, για τον 45χρονο πατέρα της πολύτεκνης οικογένειας που ζούσε σε λαγούμια στην περιοχή της Ορεινής Κορινθίας και δούλευε στον συγκεκριμένο δήμο.

Ορεινή Κορινθία: Ο 45χρονος πατέρας από τα λαγούμια αντιστέκεται μπροστά στην κάμερα βγαίνοντας από τα δικαστήρια

Για άλλη μια φορά ο 45χρονος, αυτοαποκαλούμενος «Παλαιοχριστιανός» που μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του ζούσε στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία, προέβαλε αντίσταση όταν οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από το Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης όπου θα κρατηθεί μέχρι να απολογηθεί.

«Παλαιοχριστιανοί» σε λαγούμι στην Κορινθία: Δήλωσε πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο πατέρας

Αποκαλύψεις για τη ζωή του, πριν την… αυτοεξορία στην ορεινή Κορινθία έκανε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο πατέρας της οικογένειας που δηλώνουν «παλαιοχριστιανοί» και ζουν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Με… τηλεργασία δούλευε ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών που ζει σε σπηλιά στην Κόρινθο

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ερέτριας – Αμαρύνθου που μίλησε στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της οικογένειας όχι μόνο εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της Εύβοιας, αλλά το έκανε και μέσω τηλεργασίας, ενώ το 2020 έγινε η μετάταξή του για λόγους υγείας.

Όλη η επικαιρότητα