Ελλάδα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προσομείωση Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές

Με αφορμή την προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές, που θα διοργανωθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, αύριο Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις 11 το πρωϊ.

Την συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος του δικτύου Teachers for Europe Θόδωρος Μπαρής  και από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – I.R.T.E.A. ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνάκης και η Γενική Γραμματέας Δέσποινα Παπαδάκη.

Η προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου EUropa.S. Pupils 2018  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – I.R.T.E.A. σε συνεργασία με το  Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct  Patras – Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”, με την υποστήριξη του δικτύου Teachers for Europe.

Η Προσομοίωση απευθύνεται σε 50 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού και ‘Α Τάξης Γυμνασίου των Σχολικών Μονάδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα