Ηλεία

Περιβαλλοντική Νεανική Ομάδα Ηλείας «Πνοή»: Καθάρισαν το αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα δράση προχώρησε η Περιβαλλοντική Νεανική Ομάδα «Πνοή», το περασμένο Σάββατο, 30 Μαΐου 2020.

Η ομάδα πραγματοποίησε καθαρισμό του Αθλητικού κέντρου της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο με την συμμετοχή 23 μελών της. Ο καθαρισμός έγινε σε όλη την έκταση του Αθλητικού κέντρου.

Όπως η ομάδα επισήμανε «Παρατηρήθηκε έντονα η απουσία κάδων απορριμάτων και σε αυτόν τον πολυσύχναστο χώρο. Όσον αφορά στα αποτελέσματα της δράσης μας, τα λόγια είναι περιττά καθώς οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, επιβεβαιώνοντας την λαϊκή ρήση “Μία εικόνα, χίλιες λέξεις.” Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να επισημάνουμε το εξής: Η μόνη βοήθεια προς εμάς, είναι η υιοθέτηση μιας θετικής τόσο ως προς το περιβάλλον όσο και ως προς την αναστήλωση της αισθητικής συμπεριφοράς. Τα συγχαρητήρια έχουν μηδαμινή σημασία όσο αντικρίζουμε τέτοιες εικόνες σε κάθε δράση μας. Η επόμενη δράση μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/06/2020 με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της κεντρικής πλατείας της πόλης μας και ενημέρωση των πολιτών της από τα μέλη μας.
Σε αυτή την δράση θα μπορέσουν να συμμετέχουν και μέλη εκτός ομάδας ενήλικες ή μη. Ραντεβού στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ιατρίδη για οποίον θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθεια μας».

Όλη η επικαιρότητα