Categories: Ελλάδα

Πετάνε στον δρόμο μητέρα με τέσσερα παιδιά δύο εκ των οποίων ΑΜΕΑ – «Η εισπρακτική εταιρεία δεν μπαίνει σε διακανονισμό» καταγγέλλει

Share

Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια διαζευγμένη γυναίκα με τα τέσσερα παιδιά, δύο εκ των οποίων είναι άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το σπίτι βγαίνει την Τετάρτη σε πλειστηριασμό και, όπως είπε η ίδια μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία”, έχει ενημερωθεί ότι έχει βρεθεί αγοραστής.

«Είχα προίκα μια μονοκατοικία. Από τον σεισμό του 1999 έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά και με τον τότε σύζυγο μου πήραμε ένα δάνειο για να σηκώσουμε το σπίτι μας. Υπήρχαν και τα παιδιά, που είχαν το πρόβλημα και ήθελα κάτι καλύτερο γι’ αυτά. Υπέγραψα και υποθήκευσα το σπίτι» είπε η κυρία Κυριαζοπούλου.

«Είμαι διαζευγμένη εδώ και περίπου 12 χρόνια. Ζούσαμε χωρίς ρεύμα για 17 μήνες και χωρίς νερό 4 μήνες. Εδώ και 2 χρόνια εργάζομαι ως σχολική καθαρίστρια. Ο μισθό μ είναι πολύ χαμηλός» συνέχισε, περιγράφοντας της δυσκολίες που έχουν βιώσει.

Τα χρέη σήμερα για το σπίτι ανέρχονται στα 90.000 ευρώ, ωστόσο η εισπρακτική εταιρεία ζητά 1,5 εκατ. ευρώ, συνυπολογίζοντας τις οφειλές του πρώην συζύγου της, που έχει κηρύξει πτώχευση. «Δεν μπαίνουν σε διακανονισμό η εισπρακτική λένε ότι τα έχουν βάλει όλα σε έναν κουβά» τόνισε  και εξέφρασε την αγωνία ότι από την Πέμπτη μαζί παιδιά της θα είναι στον δρόμο.