Ελλάδα

Πέθανε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο CEO της Coca-Cola HBC Δημήτρης Λόης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από τα νέα του θανάτου του Δημήτρη. Ηταν μεγάλο προνόμιο που τον γνωρίζαμε προσωπικά και που εργαστήκαμε μαζί του για τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Coca-Cola HBC, Αναστάσης Δαυίδ.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας, το ήθος του και για τις αξίες που πρέσβευε», πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λόης πριν από λίγες εβδομάδες είχε πάρει ολιγόμηνη άδεια για λόγους υγείας και είχε αντικατασταθεί από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Μιχάλη Ήμμελο.

«Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτόν τον χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή μας ομάδα συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας», είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Μιχάλης Ήμελλος θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας για το επόμενο διάστημα.

Συλλυπητήρια ΣΕΒ

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΣΕΒ εκφράζουν την οδύνη τους για τον πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Λόη, Δ/ντος Συμβούλου του Ομίλου Coca-Cola Τρία Έψιλον και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κατά την περίοδο 2012-2014.

Οπως τονίζει ο ΣΕΒ στην ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Λόης με το ήθος και τις διοικητικές ικανότητες που επέδειξε, σε όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε, υπηρέτησε στην πράξη το όραμα για τη διεθνοποίηση και εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο ΣΕΒ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του εκλιπόντος.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα