Πολιτισμός

Πέθανε ο σύζυγος και μάνατζερ της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ

6fe1f25e24600911f3b3003b30578f45.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, ο σύζυγος και μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζελίλ. 

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ανακοίνωσε ότι ο Αντζελίλ άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι τους στο Λας Βέγκας και μετέφερε την επιθυμία της οικογένειας να γίνει σεβαστή η ανάγκη των μελών της για ηρεμία αυτό το διάστημα.

Ο Αντζελίλ διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 2000 και έκτοτε έδινε σκληρή μάχη με την ασθένεια. Το 2013 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Η Ντιόν επέλεξε να «παγώσει» την καριέρα της δύο φορές για να αφοσιωθεί στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Ντιόν ήταν 12 ετών. Οι γονείς της είχαν προσεγγίσει τον Αντζελίλ για να του αναθέσουν την προώθηση της καριέρας της ταλαντούχας τραγουδίστριας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Montreal Gazette, ο Αντζελίλ δεν δίστασε να υποθηκεύσει το σπίτι του, προκειμένου να βρει τα χρήματα να κάνει το όνειρο της Ντιόν πραγματικότητα.

Αρκετά χρόνια μετά, το 1994, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά, τον 14χρονο Ρενέ Τσαρλς και τα πέντε ετών δίδυμα Νέλσον και Έντι.

Πέρυσι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα USA Today η Ντιόν δήλωσε ότι προετοιμαζόταν για τον θάνατο του Αντζελίλ, αφού η κατάσταση της υγείας του συνεχώς επιδεινωνόταν. 

«Η σημαντικότερη δουλειά μου είναι να πω στον σύζυγό μου ότι είμαστε καλά. Θα φροντίζω τα παιδιά μας και θα τον ‘βλέπουμε’ από ένα άλλο σημείο» είχε πει.

 
Πηγή: tovima.gr

Όλη η επικαιρότητα