Μουσική

Πέθανε στη σκηνή ο μουσικός Δημήτρης Χατζής

Ακούστε το άρθρο

O 57χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, Δημήτρης Χατζής, έπαθε ανακοπή και πέθανε ακαριαία, ενώ ήταν στη σκηνή του «Romantzo-Bios» μαζί με τα άλλα μέλη της μπάντας «One Nation Underground».

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 57χρονος μετά το τέταρτο τραγούδι που έπαιζε με τη μπάντα του, ένιωσε αδιαθεσία, σηκώθηκε και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η ομάδα «Ελάτε μαζί μας μια βόλτα – Νικόλας Άσιμος», που είχε αναλάβει την εκδήλωση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση στο Facebook:

«Ευχαριστούμε, όλους όσους συμμετείχαν στην Έκθεση, τους εικαστικούς, τους μουσικούς, το Ρομάντσο, τους ανθρώπους που δούλεψαν στην παραγωγή και στην οργάνωση, τους χορηγούς. Ευχαριστούμε εσάς που τιμήσατε την έκθεση με την παρουσία σας. Η χαρά να βλέπουμε το Αρχείο γεμάτο από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή, η συγκίνηση και η σιωπή που επικρατούσαν στην αίθουσα, τιμή στη μνήμη του Νικόλα, είναι η ανταμοιβή μας. Ευχαριστούμε για τις κριτικές, το μοίρασμα, τις απόψεις και τις αναμνήσεις, για αυτά που φέρνουν τις ψυχές μας κοντά, κάνουν εμάς ανθρώπους και τις ζωές μας άξιες να τις ζούμε. Κι αν η ζωή είναι μια ανάσα, ας ζήσουμε και ας πεθάνουμε όρθιοι, κάνοντας αυτό που αγαπάμε. Καλό δρόμο Δημήτρη και καλή αντάμωση».

O Δημήτρης Χατζής εδώ και πάνω από 35 χρόνια είχε το ιστορικό δισκάδικο «Music Machine» στην οδό Διδότου 16, στο Κολωνάκι. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 4 μ.μ. στο Κοιμητήριο Δάφνης.

Πηγή: ethnos.gr

Όλη η επικαιρότητα