Ελλάδα

Πετράλωνα: «Είχα δει μελανιές στο σώμα του» λέει η μητέρα του 17χρονου

Η μητέρα ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμιά συμμετοχή και υποστηρίζει ότι η ίδια δεν είχε αντιληφθεί κάτι για όσα έχουν καταγγείλει τα παιδιά της ότι συνέβαιναν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.
Ακούστε το άρθρο

Το θρίλερ της υπόθεσης των Πετραλώνων με την καταγγελία ενός 17χρονου ότι βιάστηκε από τον πατέρα του και φίλους του σε μικρότερη ηλικία συνεχίζεται.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση μετά την μήνυση που κατέθεσαν ο 17χρονος μαζί με την αδερφή του κατά του πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στη συνέχεια μήνυσαν και τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με όσα πει σε πέντε καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές από το 2011 είναι σε διάσταση με τον συζυγό της. Η μητέρα ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμιά συμμετοχή και υποστηρίζει ότι η ίδια δεν είχε αντιληφθεί κάτι για όσα έχουν καταγγείλει τα παιδιά της ότι συνέβαιναν στο σπίτι τους στα Πετράλωνα. Υποστήριξε ότι όλα τα περιστατικά που έχει πει ο γιος της έγιναν όταν απουσίαζε η ίδια και οι δύο της κόρες από το σπίτι τους.

«Μετά τη γέννηση του αγοριού μας αρχίσαμε να έχουμε διάφορα προβλήματα. Από το 2011 δεν είχαμε επαφές ως ζευγάρι. Η συμπεριφορά του συζύγου μου έγινε πιο βίαιη και πιο επιθετική και άρχισε να πίνει. Η ρήξη στη σχέση μας ολοκληρώθηκε το 2014», αναφέρει η μητέρα τονίζοντας ότι συμφώνησαν να πάνε σε ψυχολόγο, αλλά ο συζυγός της δεν ήρθε ποτέ. «Τελικά ύστερα από δύο χρόνια του ζήτησα να φύγει από το σπίτι κάτι που έκανε μετά από πίεση».

Πρόκειται για την εποχή κατά την οποία μπήκε στη ζωή τους ο συγγραφέας. «Τον συγγραφέα τον γνωρίσαμε σε ένα καφέ. Πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι ο γιος μου δεν ήταν καλά. Εγώ δεν είχε διαπιστώσει κάτι. Το 2016 ξεκίνησε να κάνει μαθήματα στο παιδί μου. Ο γιος μου ένιωθε καλά και τους είχε εμπιστοσύνη. Ο συγγραφέας έχει σταθεί και στο γιο μου και σε εμένα. Μετά το Πάσχα του 2017 ο συγγραφέας και ο γιος μου έβγαιναν βόλτες μόνοι τους. Εγω δεν είχα πρόβλημα» τόνισε η μητέρα που είχε εκφράσει την αντίθεσή της για το γεγονός ότι έκαναν μαθήματα εκτός σπιτιού, ενώ όποτε της έλεγε ότι ήταν σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος ήταν εκεί.

«Τον Νοέμβριο του 2018 είχα μια διαφωνία με τον συγγραφέα αναφορικά με το γεγονός ότι πήγαιναν και έκαναν μαθήματα εκτός σπιτιού. Πότε στο σπίτι του συγγραφέα και πότε στην αίθουσα νεότητας της εκκλησίας. Ο συγγραφέας μου είχε πει ότι ο γιος μου δεν ήθελε να κάνουν μαθήματα στο σπίτι γιατί αισθανόταν πιο ήρεμος εκτός σπιτιού» πρόσθεσε.

Τι υποστηρίζει όμως η μητέρα για τον καταγγελία του γιου της για κακοποίηση. «Οταν ο γιος μου πήγαινε στη β’ δημοτικού εμφάνισε τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του με μεγάλες μαθησιακές δυσκολίες από το πουθενά. Παρατηρούσα κάποιες στιγμές στο σώμα του παιδιού μου μελανιές τις οποίες όμως μου τις δικαιολογούσε. Σε όλα τα περιστατικά που μου είπε ο γιος μου εγώ απουσίαζα από το σπίτι για λίγες ώρες μαζί με τις αδερφές του και έμενε μόνος με τον πατέρα του. Οταν τα πληροφορήθηκα απευθύνθηκα σε παιδοψυχολόγο και κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζυγου μου».

Όλη η επικαιρότητα