Categories: Ελλάδα

Πετράλωνα: Παιδιά μηνύουν τους γονείς τους – Καταγγέλουν τον πατέρα για βιασμό και τη μητέρα για συγκάλυψη

Share

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλουν ότι έζησαν δύο παιδιά από τα Πετράλωνα, που μηνύουν τους γονείς τους: τον πατέρα τους για βιασμό και την μητέρα για συγκάλυψη, διότι όπως ισχυρίζονται γνώριζε τι συνέβαινε.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το 2018, όταν δύο αδέλφια, ηλικίας τότε 18 ετών το κορίτσι και 13 ετών το αγόρι, κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμό κατ΄εξακολούθηση μέσα στο σπίτι τους στα Πετράλωνα.

Η μήνυση έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα στην Αστυνομία.

Ο ενήλικας που βοήθησε τα παιδιά να πάνε στην Αστυνομία και να μιλήσουν για όλα όσα βίωναν ήταν ένας εκπαιδευτικός, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τους βιασμούς το αγόρι. Στη μήνυση αναφερόταν ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012, όταν δηλαδή το αγόρι ήταν επτά και το κορίτσι δώδεκα ετών. Στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης τα βίαζαν.

Τέσσερα χρόνια μετά την καταγγελία του 2018, τα αδέλφια εμφανίστηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και έκαναν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους. Όπως φέρεται να κατέθεσαν, η μητέρα τους γνώριζε για τους βιασμούς και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατέψει.

Σήμερα (31/10) τα δύο αδέλφια είναι ηλικίας 17 και 22 ετών και ζητούν να αποδοθεί Δικαιοσύνη.