Categories: Lifestyle

Πέτρος Λαγούτης για τον εθισμό στον τζόγο: Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσα Μποφίλιου

Share

Ο Πετρος Λαγούτης μίλησε για τον εθισμό στον τζόγο και τον τρόπο που το «ταρακούνημα» από φίλους- ανάμεσά τους και η Νατάσα Μποφίλιου- τον βοήθησε να πάρει την απόφαση να απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ.

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν εσύ δεν θέλεις», υπογράμμισε ο Πέτρος Λαγούτης μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» για αυτό το ζήτημα. «Υπήρχαν στιγμές διαύγειας που καταλάβαινα ότι αν “δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, αυτό θα ζεις”», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Ο εθισμός «κυριεύει το μυαλό σου, κάνει κουμάντο», επεσήμανε. «Όλα ορίζονται και καθορίζονται από αυτό», συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης. «Πρέπει να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο», δήλωσε ακόμη.

Πέτρος Λαγούτης: Οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ μου άλλαξαν τη ζωή

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος του έδωσε την ώθηση να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, μίλησε για το «ταρακούνημα» από φίλους, ανάμεσά τους και η Νατάσα Μποφίλιου, που τον οδήγησε στην απόφαση να απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ.

«Ήταν 2-3 φίλοι. Πήρα τηλέφωνο έναν παιδικό φίλο, ψυχολόγο, και του είπα “ρε συ έχω φτάσει σε τέλμα, τι να κάνω; Έχω ακούσει για το ΚΕΘΕΑ, αλλά έχω ακούσει ότι εκεί είναι στρατός”. Μου λέει “Ακούς τι λες; Τη μια μου λες ότι καταστρέφεσαι, πνίγεσαι και την άλλη σε ενοχλεί ότι είναι στρατός; Θα έπρεπε να το εύχεσαι να είναι”. Εκεί τρώω ένα ταρακούνημα», περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Κι ένα πολύ ωραίο ταρακούνημα έφαγα από την Νατάσσα Μποφίλιου, που είχαμε κάνει παρέα τότε, είχε τύχει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Της ζήτησα κάτι και μου απάντησε με ένα φανταστικό μήνυμα, που τελείωνε με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες, σε διακοπές και γύρισα, πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ. Να είναι καλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ, μου άλλαξαν την ζωή», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.