Peugeot Motion & Emotion ΛΟΥΜΙΤΗΣ: «Ικανοποίησή μας είναι η Εξυπηρέτησή σας»

Share

Η εταιρεία Λουμίτης Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε το έτος 1990 από τον Γεώργιο Λουμίτη, αποτελώντας τον επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή της παγκοσμίου φήμης εταιρία αυτοκινήτων Peugeot, για τον Πύργο Ηλείας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1975, διαθέτοντας την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στον ανταγωνιστικό κλοιό της αγοράς αυτοκινήτου.

Όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε σκληρά με πρώτο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και την φροντίδα του αυτοκινήτου! Ανέπτυξαν συνεργασία εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας διανύοντας μια ανοδική πορεία με πολλές διακρίσεις! Η πολυετής εμπειρία αλλά και η συνεχής εξέλιξη καθιστά την εταιρεία πρωταγωνιστή στο είδος της!

Peugeot-208

Μοντέλα-Κατηγορίες

  1. Επιβατικά
  2. Επαγγελματικά
  3. Μεταχειρισμένα

Συνεργείο-Υπηρεσίες

Η εταιρεία καλύπτει όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας σε ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα Peugeot, υψηλών προδιαγραφών το οποίο περιλαμβάνει:

1.Εκθεσιακό χώρο:

Υπερσύγχρονος χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλη τη σειρά αυτοκινήτων της εταιρείας Peugeot.

peugeot-rcz

2.Συνεργείο / Τμήμα Ανταλλακτικών:

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο τμήμα εξουσιοδοτημένου συνεργείου με υπερσύγχρονα μηχανήματα που καλύπτει όλα ανεξαρτήτως τα μοντέλα Peugeot. Οι τεχνικοί της Peugeot έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και η υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα που διέπει την φιλοσοφία της εταιρείας φροντίζει για τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του Κατασκευαστή. Η εταιρία παρέχει δωρεάν μετακίνηση σε όλους τους πελάτες της που έχουν ραντεβού για service αυτοκινήτου.

3.Φανοποιείο:

Είναι μια ολοκληρωμένη μονάδα φανοποιείου με άριστη τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση στα αυτοκίνητα Peugeot. Πλήρης σειρά μηχανημάτων, ώστε να επαναφέρουν το αυτοκίνητο σας, τόσο από μικρογρατζουνιές όσο και από μεγαλύτερες ζημιές, στην αρχική του κατάσταση στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

4.Βαφείο:

Διαθέτουν φούρνο βαφής τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος είναι σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την λειτουργία του και την εκπομπή ρύπων. Άριστα εκπαιδευμένοι βαφείς εγγυώνται την άψογη εφαρμογή του χρώματος στο αυτοκίνητό σας χωρίς προβλήματα διχρωμίας κλπ. χρησιμοποιώντας υδατοδιαλυτά χρώματα εγκεκριμένα από την Peugeot.

5.Τμήμα Ανταλλακτικών  / Αξεσουάρ:

Μια προσφορά που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη. Η Peugeot προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του δικού σας Peugeot , σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα γνησίων ανταλλακτικών, απολύτως κατάλληλη για το αυτοκίνητό σας και σας εξασφαλίζει τον καλύτερο συνδυασμό σε αξιοπιστία / τιμή / ασφάλεια.

6.Τμήμα Ασφαλειών

Μια επίσκεψη αρκεί για να ανακαλύψετε τον κόσμο της Peugeot και να αποκτήσετε το όχημα που επιθυμείτε άμεσα και αξιόπιστα. Οι προσφορές της εταιρείας Λουμίτης είναι μεγάλες με σκοπό την δική σας ικανοποίηση και εξυπηρέτηση.

Διεύθυνση: 91ο χλμ Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, Πύργος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26210 25449
Φαξ: 2621081206
Email: gloumiti@otenet.gr

Επσκευφθείτε το site


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
patrisnews@gmail.com