Ηλεία

Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας: Έσβησε 21 κεράκια!

Ακούστε το άρθρο

Η αρχή έγινε δειλά- δειλά, με την πάροδο του χρόνου όμως η παρέα μεγάλωσε και σήμερα, 21 χρόνια μετά, ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας μπορεί να περηφανεύεται για τον μεγάλο αριθμό μελών του και τις πλούσιες δράσεις του.

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας μεγάλωσε και έσβησε φέτος 21 κεράκια στην τούρτα του, με την ευχή να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη και στους κόλπους του να ενταχθούν και νέα μέλη, βιώνοντας όχι μόνο την χαρά των εξορμήσεων αλλά και τις ισχυρές φιλίες που έχουν δημιουργηθεί και αντέχουν στον χρόνο. Η διέξοδος μέσα στην οικονομική κρίση και ταυτόχρονα το κέρδος και τα οφέλη για την υγεία από την επαφή με την φύση.

Πλούσια δράση

Στα 21 χρόνια του ο Πεζοπορικός Όμιλος αριθμεί πλούσια δράση σε πεζοπορίες πολλών χιλιομέτρων, περάσματα φαραγγιών, επισκέψεις σε ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία της χώρας και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Τα γενέθλια γιορτάστηκαν με τα μέλη και τους φίλους του ομίλου στο café Destino στην Κουρούτα, αμέσως μετά την 896η πεζοπορία. Οι συμμετέχοντες περπάτησαν αρχικά από την Μαραθιά στην Κουρούτα και εν συνεχεία συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο καφέ και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους!

Η πρόεδρος του Ομίλου κα Βάσω Κουλούρη ήταν αυτή που έσβησε τα κεράκια της τούρτας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντάλλαξε ευχές με όλα τα μέλη και τους φίλους.

Όσοι έδωσαν το παρών απόλαυσαν τον καφέ και το γλυκό τους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις επόμενες δράσεις αλλά και τρόπους προκειμένου ο Όμιλος να γίνει ακόμη πιο δυνατός.

Να σημειωθεί ότι πρωί της ίδιας ημέρας μέλη και φίλοι του Ομίλου εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα