Life

Ποια είναι η ένοχη απόλαυση για κάθε ζώδιο

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πράγματα που απολαμβάνεις όταν δεν σε βλέπει κανείς. Όταν απορρίπτεις ένα ποτό μετά τη δουλειά έχεις σημαντικό λόγο να γυρίσεις σπίτι. Για τον καθένα υπάρχει ένα guilty pleasure. Για κάποιους είναι τα οι online αγορές. Για άλλους το να τρώνε ένα ολόκληρο κουτί με μπισκότα μετά τα μεσάνυχτα. Ίσως πάλι να μην έχεις ανακαλύψει ακόμα την ένοχη απόλαυσή σου ή να φοβάσαι να την παραδεχτείς. Η αστρολογία θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Κριός: ριάλιτι στην τηλεόραση

Είσαι από αυτούς που πάντα καταφέρνουν αυτό που θέλουν και είσαι συνεχώς σε κίνηση. Κατεβάζεις όμως ρυθμούς όταν έρχεται η ώρα για την ένοχη απόλαυσή σου. Ποια είναι αυτή; Τα ριάλιτι στην τηλεόραση. Ξέρεις απ’ έξω όλους τους συντρόφους και τα παιδιά των αδερφών Kardashian γιατί δεν χάνεις επεισόδιο.

Ταύρος: κοιμάσαι μέχρι αργά

Το ζώδιό σου έχει τη φήμη ότι του αρέσει η πολυτέλεια. Τι θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη πολυτέλεια από το να κοιμάσαι όλη την ημέρα; Η ένοχή σου απόλαυση αγνοεί το ξυπνητήρι σου και παραμένεις στο κρεβάτι όσο περισσότερο μπορείς. Τα Σαββατοκύριακα που δεν έχεις να πας, υπό κανονικές συνθήκες στη δουλειά, απολαμβάνεις με τις ώρες το κρεβάτι σου.

Δίδυμος: χορεύεις με τα εσώρουχα

Είσαι κοινωνική. Σου αρέσει να βγαίνεις και να μιλάς με κόσμο. Πας για ποτό μετά τη δουλειά, για φαγητό με την αδερφή σου και μετά διασκεδάζεις με την κολλητή σε club. Η ενοχή απόλαυσή όμως ζητάει να περάσεις χρόνο μόνη σου στο σπίτι. Άλλωστε μετά από τόση οινωνικότητα χρειάζεσαι μια παύση. Όχι βέβαια για να μην κάνεις τίποτα αλλά για να ανοίξεις δυνατά τη μουσική, να βγάλεις τα ρούχα γα να μείει ςμε τα εσώρουχα και να αρχίσεις να χορεύεις σε όλο το σπίτι.

Καρκίνος: χουχούλιασμα

Σου αρέσει η άνεση. Ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που αποζητούν περισσότερο την ζεστασιά και την χαλάρωση που προσφέρει το σπίτι. Σου αρέσει να φροντίζεις βέβαια τους άλλος αλλά κάποιες φορές οφείλεις να βάλεις και τον εαυτό σου προτεραιότητα. Όταν αποφασίζεις να το κάνεις ξέρεις ακριβώς τι θα σε κάνει να απολαύσεις τη στιγμή: φοράς τις πιο άνετες πιτζάμες σου και αράζεις με κουβερτούλα, βιβλίο και σνακ στο κρεβάτι σου.

Λέων: Karaoke

Σε όλους αρέσει να τους τραβάνε σε ένα πάρτι με Karaoke αλλά για εσένα είναι ένοχη απόλαυση. Όταν οι άλλοι βαριούνται στην ιδέα ότι θα πάτε σε ένα μπαρ με karaoke εσύ είσαι ενθουσιασμένη. Τουλάχιστον από μέσα σου. Ξέρεις ήδη ποιο τραγούδι θέλεις να πεις και έχεις και την χορογραφία που ταιριάζει. Πηγαίνοντας μάλιστα σε μια τέτοια βραδιά, βγαίνει στην επιφάνεια και το άλλο guilty pleasure σου που είναι να σπας τη δίαιτά σου για τα ποτά ή τα σνακς που τα συνοδεύουν.

Παρθένος: βλέπεις ΟΛΑ τα βίντεο

Μπαίνεις στο facebook απλά για να τσεκάρεις ένα πράγμα και μετά από ώρες έχεις εντελώς ξεχάσει γιατί μπήκες αρχικά. Χάνεσαι στην αρχική σου σελίδα. Τι είναι αυτό που σου τραβάει την προσοχή; Αυτά τα φοβερά βίντεο με τις συνταγές. Πας από το ένα στο άλλο γιατί θες να τα δεις όλα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μεταφέρεις ότι έχεις δει στην κουζίνα σου.

Ζυγός: αποθηκεύεις πράγματα

Υπάρχει πιθανότητα αυτή η συνήθειά σου να βγαίνει εκτός ελέγχου. Είσαι ο τύπος που έχεις ένα άπειρα πράγματα στην κατηγορία “σε περίπτωση που το χρειαστώ”. Έχεις ρούχα που δεν σου κάνουν πια στη ντουλάπα σου αλλά τα κρατάς για την περίπτωση που τελκά χάσεις εκείνα τα δύο- τρία κιλά και μπορείς να μπεις. Αυτή την ένοχη απόλαυση σου βέβαια δεν μπορείς να την κρύψεις εύκολα από τους φίλους σου.

Σκορπιός: Αφρόλουτρο στην μπανιέρα

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν απολάυσει ούτε μά φορά στη ζωή τους αυτή την κινηματογραφική εικόνα της χαλάρωσης στη μπανιέρα με αφρόλουτρο. Εσύ σίγουρα δεν ανήκεις σε αυτούς. Μετά από μια δύσκολη μέρα ξέρεις ότι θα πας κατευθείαν εκεί: αιθέρια έλαια, άλατα, σαπουνόφουσκες, ροδοπέταλα και οτιδήποτε άλλο θα κάνει το μπάνιο σου να μοιάζει με spa. Ίσως μερικά κεριά κι ένα ποτήρι κρασί; Σίγουρα!

Τοξότης: Fast food αργά το βράδυ

Είσαι ο περιπετειώδης του ζωδιακού. Μπορεί αυτή τη στιγμή, αν δεν υπήρχε η καραντίνα, να διάβαζες αυτό το κείμενο από μία καφετέρια κάποιου εξωτικού προορισμού. Σου αρέσει να ταξιδεύεις και να απολαμβάνεις νέες γεύσεις. Αλλά η ένοχή απόλαυσή σου είναι να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι. Φυσικά όχι μόνη σου αλλά με μία σακούλα από τα McDonald’s. Δεν θα βαρεθείς ποτέ το Big Mac αλλά ούτε θα το παραδεχτείς ότι ξοδεύεις τα λεφτά σου εκεί.

Αιγόκερως: Μια μέρα για σένα

Δουλεύεις σκληρά κα αυτό το ξέρουν και τα υπόλοιπα 11 ζώδια. Δεν τεμπελιάζεις και δεν χαζολογάς ποτέ. Αναλαμβάνεις κάτι και το ολοκληρώνεις. Δεν φοβάσαι τη δουλειά και συχνά παίρνεις τν ευθύνη για δύσκολα project ή κάνεις υπερωρίες. Οπότε όλοι ξέρουν ότι είσαι αξιόπιστη. Υπάρχουν όμως στιγμές που ακόμα κι εσύ χρειάζεσαι ένα pause. Τότε, αφιερώνεις μια ολόκληρη μέρα σε εσένα. Κλείνεις το τηλέφωνό σου, βάζει αυτόματη απάντηση στα e-mails και απολαμβάνεις το 24ωρο σου.

Υδροχόος: Puzzle και Escape Rooms

Λύνεις όλα τα προβλήματα. Σου αρέσει να πειραματίζεσαι με νέες ιδέες και προπαθείς να βγάλεις άκρη με δύσκολες καταστάσεις. Όταν, λοιπόν, τα escape rooms άρχισαν να εμφανίζονται στη ζωή μας ενθουσιάστηκες. Επιτέλους αξιοπιούνται οι ικανότητές σου! Θα μπορούσες να κάνεις χιλιόμετρα για να βρεις ένα νέο escape room και να λύσεις τους γρίφους του. Απολαμβάνεις βέβαια και τα puzzle στο σπίτι και όλα τα ανάλογα παιχνίδια.

Ιχθύς: Παρακολούθηση στο facebook

Να σε λέμε επιθεωρήτρια; Είσαι καλή στο να σκρλάρεις και να ανακαλύπτεις πράγματα μέσα από το facebook και το ξέρουν και οι φίλοι σου γιατί καμιά φορά σου ζητάνε βοήθεια και φυσικά το απολαμβάνεις. Πάντως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική γιατί ένα λάθος κλικ μπορεί να οδηγήσει σε Like σε μια φωτογραφία από το γάμο της πρώτης ξαδέρφης του πρώην σου από το καλοκαίρι του 1999.

marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα