Lifestyle

Ποια είναι η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούμπο που θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος του μπάσκετ είναι ενθουσιασμένος με τα νέα ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. Το ανακοίνωσε μέσω Instagram η σύντροφός του. Λίγες ώρες νωρίτερα μαθαίναμε ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης θα γίνουν για 6η φορά γονείς.

Κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Mariah Riddlesprigger έγραψε: “Most Valuable Baby” on the way. Το σχόλιο της είχε σχέση με το ότι ο 24χρονος μπασκετμπολίστας ψηφίστηκε MVP στο NBA. Ο Greek Freaκ, όπως είναι το παρατσούκλι του, με διάθεση περιπαιχτική την ρώτησε ποιος είναι ο πατέρας.

Γνωρίζοντας ότι ο Γιάννης προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια, έχει τέσσερα αδέρφια, καταλαβαίνουμε ότι ο ερχομός του μωρού έχει φέρει μεγάλη χαρά. Άλλωστε αυτό το μωρό είναι ο καρπός του έρωτά του με την 26χρονη Mariah,

Ποια είναι όμως η Mariah Riddlesprigger που θα φέρει στον κόσμο το παιδί του;

Γεννημένη στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 και μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, έμαθε από πολύ μικρή να αγαπά τον αθλητισμό. Ασχολιόταν άλλωστε ο μπαμπάς της, Pat Riddlesprigger, με το μπάσκετ στα χρόνια του κολεγίου και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής σε σχολείο της Καλιφόρνια. Η Mariah, όσο σπούδαζε στο Rice University, έπαιζε βόλεϊ. Ήταν, επίσης, αθλήτρια του ακοντισμού στην ομάδα του πανεπιστημίου.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της, το 2014, με πτυχίο στο Sports Management κι αυτό της έδωσε το εισιτήριο για να δουλέψει στο NBA. Ξεκίνησε με πρακτική στους Philadelphia 76ers κι αργότερα εργάστηκε για δυο χρόνια για το NBA Summer League. Ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, δικτυώθηκε γρήγορα και κάπου εκεί γνώρισε και τον Γιάννη.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους

Η παρουσία της έγινε αισθητή στους αγώνες του ενώ συχνά ο Ελληνονιγηριανός αθλητής μοιραζόταν, ανάμεσα στις αθλητικές ενημερώσεις, στιγμιότυπα από το κορίτσι του στα social media. Εκείνη έχει επιλέξει να διατηρεί κλειδωμένο τον λογαριασμό της στο instagram αλλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο twitter όπου μοιράζεται εκτός από φωτογραφίες και διάφορες σκέψεις της.

Είναι μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη στο Μιλγουόκι και είναι αχώριστοι. Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν να κάνουν μαζί είναι ταξίδια. Έχουν έρθει μάλιστα αρκετές φορές μαζί στην Ελλάδα για να γνωρίσει τα μέρη που μεγάλωσε ο αγαπημένος της.

via

Όλη η επικαιρότητα