Ποια είναι η ξεκαρδιστική τηλεοπτική παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά;

Ο Νίκος Μουτσινάς «σαρώνει» μέσα από τη συχνότητα του Open με την εκπομπή «Για την παρέα», ωστόσο πέρα από τις ξεκαρδιστικές ατάκες του τις εντυπώσεις «κλέβει» και η εκκεντρική παρτενέρ του, η τηλεοπτική Βάνια.

Ο λόγος για τη Ματίνα Νικολάου που στην «Παρέα» κάνει το ντεμπούτο της στις ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν είναι μία νέα σύμπραξη για τον Νίκο Μουτσινά, αφού έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στα θεατρικά του έργα, ενώ είναι και στενή του φίλη.

Η ίδια, πριν από περίπου 4 χρόνια, είχε εμφανιστεί (αγνώριστη) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτοντας πως και μαμά ενός αγοριού, του 11χρονου σήμερα Παναγιώτη.

«Όταν ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε στα ”Βαφτίσια” εγώ ήμουν βοηθός σκηνοθέτη. Εκεί έγινε η πρώτη μας επαφή. Την επόμενη χρονιά έπαιξα στο έργο του, στο ”Κτελ’’. Θα ακολουθήσουν το ”Κοκομπλόκο” και οι ”Από Πάνω”. Όλες οι επιλογές του Νίκου για εμένα έδειχναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Προφανώς κάτι είδε. Προσεγγίζω ωραία χαρακτήρες που είναι πολύ μακριά από εμένα. Μου αρέσει στη σκηνή να φεύγω τελείως από εμένα κι αυτό το βρήκε ο Νίκος» είχε δηλώσει για τον Νίκο Μουτσινά, το 2017, σε συνέντευξή της στο LadyLike.

VIA