Life

Ποια ζώδια θα περάσουν καλά τον Αύγουστο;

Ακούστε το άρθρο

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αστρολογικά από τα πιο ανατρεπτικά, εκλείψεις, ευθυγραμμίσεις και ανάδρομοι έφεραν τα πάνω κάτω. Κάποια ζώδια όμως δεν εγκαταλείπουν….

Παρθένος

Παρθένε μπράβο τα κατάφερες! Είσαι από τα προνομιούχα ζώδια και ήδη από τον Ιούλιο έχεις αρχίσει να λάμπεις! Ξαφνικά τα πράγματα γίνονται αβίαστα, μέχρι και εσύ που τα προγραμματίζεις όλα, έχεις γίνει ξέγνοιαστος. Οι εκλείψεις σε έφεραν σε επαφή με την πραγματικότητα και είδες την αλήθεια κατάματα. Ερωτικά παιχνίδια παίζουν παντού γύρω σου και εσύ είσαι πιο έτοιμος από ποτέ να παίξεις!

Ζυγός

Αχ Ζυγέ μου, μπορεί τα προηγούμενα καλοκαίρια να ταλαιπωρήθηκες ερωτικά, αλλά όλα φέτος θα αλλάξουν. Τι στο καλό ζώδιο του αέρα είσαι… Τον Αύγουστο τα άστρα σε κάνουν χαρούμενο και σου δίνουν πόντους ανεμελιάς. Τα εργασιακά πάνε καλά, οι σχέσεις με την οικογένεια έχουν ισορροπήσει και τα ερωτικά σου… ανοίγουν πανιά. Φρόντισε την διάθεση σου και φλέρταρε.

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης ξεκινάει για ερωτικά ταξίδια. Οι δεσμευμένοι φαίνεται να θέλετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, ενώ οι ελεύθεροι γίνεστε ακαταμάχητοι. Από τον Ιούνιο ήδη βλέπετε την εύνοια των άστρων και αν κουνήσετε λίγο το δαχτυλάκι σας, προμηνύονται θυελλώδης έρωτες.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα