Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

PICK: Εντυπωσιακό θέαμα στους δρόμους της Πάτρας! (PHOTOS)

pick2.jpg

Το 5o PICK (Patras International Circuit for Karting) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χτες με το πέσιμο της καρό σημαίας στην κατηγορία Super με καρτ 125 cc, έξι σχέσεων.

Νικητές στους αγώνες ήταν στην κατηγορία Mini, ο 11χρονος Αθανασόπουλος Σωτήρης, στην κατηγορία Loux, ο 15χρονος Σαγανάς Χρήστος, στην κατηγορία Masters ο Βασίλης Ζάχος, στην κατηγορία DD2, o Μπενής Μηνάς και στην κατηγορία Super ο 16χρονος Φίλιππος Καλέσης. Ειδικά για τους Σαγανά και Καλέση κρατήστε τα ονόματα πρόκειται για εξαιρετικά ταλέντα, που δουλεύουν σκληρά και το ήθος – ύφος τους εκτός πίστας είναι σε υψηλό επίπεδο όπως και οι επιδόσεις τους, Πραγματικά λαμπρό δείγμα αθλητών της σημερινής γενιάς εφήβων.

Οι νικητές φορούν από σήμερα το πρωί στα χέρια τους έναν κομψό χρονογράφο
της Tag Heuer που ήταν εκ των χορηγών της οργάνωσης.

Στο αθλητικό κομμάτι δεν έλειψαν τα προβλήματα με αρκετή (σ.σ: δικαιολογημένη) γκρίνια από τους αγωνιζόμενους, ευτυχώς τελικά που ελήφθησαν έστω και την τελευταία στιγμή οι αρμόζουσες για την περίσταση αποφάσεις με το διαχωρισμό των κατηγοριών.

Στο οργανωτικό κομμάτι το 5ο PICK πήρε άριστα με τους θεατές να απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου με Ιταλούς ακροβάτες, αγωνιστικά αυτοκίνητα, μονοθέσια από τα Πολυτεχνεία, Πάτρας, Αθήνας και Θεσσαλονίκης (σ.σ: υπάρχουν και φοιτητές που θέλουν ανοιχτές τις σχολές για να δουλέψουν και να προοδεύσουν).

Τη δική τους νότα δροσιάς έδωσαν και τα κορίτσια του 5ο PICK Πάτρας
, ανεβάζοντας τη διάθεση με την παρουσία τους. Η ολοκλήρωση του αγώνα με τις απονομές έφερε μόνο μια σκέψη σε θεατές, οργανωτές και αγωνιζόμενους: Απομένουν μόνο 363 μέρες μέχρι το 6ο PICK!

Όλη η επικαιρότητα