Ηλεία

Πηγαδάκια Γαστούνης: Διπλή ληστεία σε οδηγό ταξί

Ακούστε το άρθρο

Θύμα πρωτοφανούς διπλής ληστείας έπεσε ένας ταξιτζής, αρχικά από έναν δράστη που είχε επιβιβαστεί από την Πάτρα ως «πελάτης», ο οποίος με την βία τον σταμάτησε στα Πηγαδάκια Γαστούνης και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τρίτης. Σαν να μην έφτανε αυτό και ενώ ληστής τράπηκε σε φυγή, μπήκε στο ταξί δεύτερο άτομο και του απέσπασε ένα δαχτυλίδι, το ρολόι του, ένα κινητό τηλέφωνο και τα γυαλιά του.

Ο ταξιτζής κατήγγειλε τα περιστατικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την Αστυνομία έχει ταυτοποιηθεί ο ένας δράστης όπου και αναζητείται.

Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 58χρόνου ημεδαπού στην Ηλεία

Δράστης είναι ένας 41χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ληστεία που διαπράχθηκε, προχθές το βράδυ στη Γαστούνη, σε βάρος οδηγού ταξί.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και σε βάρος ενός άγνωστου συνεργού του.

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, επιβιβάστηκε σε ταξί που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός και ζήτησε να τον μεταφέρει σε χωριό της Ηλείας.

Κατά την άφιξή τους στη Γαστούνη, ο δράστης, αφού απείλησε τον 58χρόνο, τον οδήγησε σε περιοχή, όπου τον ανέμενε συνεργός του που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα.

Στη συνέχεια ο 41χρονος αφαίρεσε από τον αυτοκινητιστή 250 ευρώ, ενώ ο συνεργός του με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα τάμπλετ και έναν κερματοδέκτη που περιείχε (80) ευρώ.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 41χρονου δράστη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα