ΕΠΣ Ηλείας

Πήγασος Πρασίνου: Σήκωσε… την κούπα του πρωταθλητή!

Ο ιστορικός Πήγασος Πρασίνου, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 28 χρόνια.
Ακούστε το άρθρο

Η απονομή του επάθλου και των μεταλλίων του πρωταθλητή της Α2΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας Πήγασου Πρασίνου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Κατσαρού.

Καθώς ο ιστορικός Πήγασος Πρασίνου, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 28 χρόνια.

Αφού προηγήθηκε η απονομή μεταλλίων στους παίκτες, τον προπονητή και τους συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης, συνοδευόμενος από τον χορηγό της Α2 κατηγορίας Δημήτρη Αθανασούλη και τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, ο οποίος διετέλεσε και χρέη ιατρού κατά την διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα νέων και τους παλαίμαχους του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, η άμισθη σύμβουλος του Δήμου Πύργου κ. Φλώρα Παπαγιαννάκη, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βάσω Λουμιώτη και κ. Στάμος Σφυρής, καθώς και οι χορηγοί των εμφανίσεων της ομάδας μας κ. Μεγακλής Διαμαντόπουλος και κ. Χρήστος Μπεβούδας. Την κούπα σήκωσε ο αρχηγός της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες με το Κύπελλο.

Όλη η επικαιρότητα