Κόσμος

Πήγε στην τράπεζα με 250 κιλά κέρματα! (VIDEO)

pige_stin_trapeza_me_250_kila_kermata.jpg

Εσείς συνηθίζεται να βγάζετε τα ψιλά από τις τσέπες και τα πορτοφόλια σας και να τα τοποθετείτε σε «ειδικά» δοχεία εν είδη κουμπαρά στο σπίτι; 

Αυτό έκανε, επί εξήντα και πλέον χρόνια, δηλαδή από όταν ήταν 17 χρονών, ένας 81χρονος σήμερα άντρας από το Τέξας των ΗΠΑ. 

Ωσπου ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα, ο άντρας αποφάσισε πως είναι ώρα να… αξιοποιήσει τα χρήματα αυτά. Έτσι, παρουσιάστηκε στην τράπεζα με τα εκατοντάδες κέρματά του, που ζύγιζαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 250 κιλά! 

Οι υπάλληλοι της τράπεζας το είδαν… ψύχραιμα το θέμα και αφού χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να τα μετρήσουν, έδωσαν στον 81χρονο τα 816 δολάρια που αντιστοιχούσαν σε αυτά. 

Ο 81χρονος Ίρα Κις που έγινε θέμα στα ΜΜΕ, δήλωσε πως απλώς ακολουθούσε τη συμβουλή του πατέρα του, που ήταν «ό,τι κι αν κάνεις παιδί μου, να μαζεύεις τα χρήματά σου». 

Το… καλύτερο της ιστορίας του Κις είναι πως αποκάλυψε πως έχει ακόμα στο σπίτι του… έναν τόνο από κέρματα! «Μου έγινε συνήθεια, και καμιά φορά οι συνήθειες είναι πολύ δύσκολο να κοπούν», εξηγεί.

KCBD NewsChannel 11 Lubbock

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα