Αθλητισμός

Πιγκ Πογκ: Πρωτάθλημα Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας

Τη Κυριακή διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Βετεράνων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ( πιγκ πογκ ).

Η μία ομάδα βετεράνων του ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με την ονομασία ΕΡΜΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ η οποία μετέχει τη 1η κατηγορία Δυτικής Ελλάδας, είχε αρκετά καλή απόδοση στο παιχνίδι που έδωσε με τη περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Ιφίτου Πατρών ( με ανδρική ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία ), αλλά ηττήθηκε  με σκορ 5-2, αγωνιζόμενη απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα με αρκετά καλούς αθλητές.

Τις 2 νίκες έκαναν οι Τάσος Κούρτης και Γιάννης Λεμπέκος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Γιάννης Δημητρακόπουλος & Κώστας Δημακόπουλος. Για τον Ίφιτο Πάτρας αγωνίσθηκαν οι Γιώτης, Τσουβάλης και Γαρτσώνης.

Φέτος για πρώτη φορά στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λόγω πληθώρας συμμετοχών οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, με 8 ομάδες στη 1η κατηγορία και 2 ομίλους των 5 ομάδων στη 2η κατηγορία. Από τον ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ θα συμμετάσχουν άλλες δύο ομάδες βετεράνων στη 2η κατηγορία, οι RACKETALLICA και οι ΤΙΤΑΝΕΣ, με τα παιχνίδια να αρχίζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όλη η επικαιρότητα