Lifestyle

Πικάντικες αποκαλύψεις για την «άτακτη» Elizabeth Hurley

elizabeth_hurley_elle_magazine.jpg
Ακούστε το άρθρο
Κόβει την ανάσα η περιγραφή της αποπλάνησης του Tom Sizemore από την εκρηκτική Elizabeth Hurley, όπως την αποτυπώνει ο πρώτος στο βιβλίο του στο οποίο αποκαλύπτει πολλά για τις σχέσεις του με το άλλο φύλο.

Όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας “Passenger 57” όταν και πρωτοείδε, όπως γράφει ο τώρα 51χρονος ηθοποιός “μια από τις ομορφότερες γυναίκες με άψογο μαυρισμένο δέρμα και ένα χαριτωμένο γέλιο”.

Ήταν τόσο εντυπωσιακή η Hurley που είχε προκαλέσει και το ενδιαφέρον του Wesley Snipes, ο οποίος, όμως, έκανε πίσω για τον 26χρονο τότε Sizemore.

Μέσα σε δύο ημέρες και παρά το γεγονός ότι είχε σχέση με τον Hugh Grant, η 47χρονη σήμερα Βρετανίδα κάλεσε τον Sizemore στο δωμάτιο της και…

“Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και όταν βγήκε έξω φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Ηταν εσώρουχα που έκαναν την εμφάνιση της αργότερα στην ταινία Austin Powers να φαντάζει σεμνή! Ανέβηκε στο τραπεζάκι του καφέ και τα πέταξε όλα. Και μάλιστα ήξερε τι έκανε, γιατί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γύρισε και με ρώτησε: μήπως είναι πολύ προκλητικό για σένα;”

“Κατέβηκε από το τραπέζι, χαμήλωσε τα φώτα και ξεκίνησε να χορεύει στο ρυθμό της αισθησιακής μουσικής. Και όταν ολοκλήρωσε το χορό της, κάναμε σεξ. Ήταν καταπληκτικά. Συνήθως όταν κάνεις με κάποιον σεξ για πρώτη φορά είναι λίγο αμήχανα. Με την Elizabeth ήταν απίστευτα από την αρχή. Εγκαταστάθηκα στο δωμάτιο της μέχρι το τέλος των γυρισμάτων και μετά επιστρέψαμε στο Λος Άντζελες”.

Η σχέση των δύο, όμως, δεν ευδοκίμησε, με τον Sizemore να ομολογεί ότι ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την όμορφη Liz. Εσείς θα μπορούσατε;;;

Όλη η επικαιρότητα